2777
2789
عنوان

خارج .درس

143 بازدید | 20 پست

كدوم كشور راحت تر ميشه رفت درس خوند؟

مثلا واسه پزشكي و اين مدل رشته ها

تو ايران كنكور هستو سخته به هرحال

ممنون ميشم اگه خودتون ميدونيد يا جايي رو ميشناسيد واسه مشاوره راهنمايي كنيد

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

ترکیه پولدار باشی خوبه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ مالی مشکلی ندارید؟

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
ترکیه پولدار باشی خوبه

شنيده بودم تركيه راحت تره و ازمون وروديش زياد سخت نميگيرن

هیچ‌کجا این رشته ها رو راحت نمیشه درس خوند مگر اینکه خیلی پول دار باشید

درسته راح نيس و خب علاقس ديگه

اگر منم میبری بیام مترجمی کنم 😁🤦🏻‍♀️😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

شنيده بودم تركيه راحت تره و ازمون وروديش زياد سخت نميگيرن

اری راحته انگار

از لحاظ مالی مشکلی ندارید؟

ايران هم دلنشگاهاي ازاد يا پرديس گرونه

ولي خب قبولي رشته هاي خوبش سخته حتي قبولي پرديس

[QUOTE=154795254]اگر منم میبری بیام مترجمی کنم 😁🤦🏻‍♀️😂[/QUOTE

همين زبان هم ي معضله واقعا

زيانم بد نيستا ولي خب بايد خيلي بهتر بلد باشم

چه زباني انگليسي شما؟

ايران هم دلنشگاهاي ازاد يا پرديس گرونه ولي خب قبولي رشته هاي خوبش سخته حتي قبولي پردي ...

خ شما وسعت به دانشگاهای ایران‌نمیرسه بعد بفکر خارجی !!!!

اونجا هزینه خوابگاه و دانشگاهش ده برابر ایران

اونی میره خارج که از لحاظ مالی اصلا مشکلی نداره و فقط دردش کنکورو بس

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
[QUOTE=154795254]اگر منم میبری بیام مترجمی کنم 😁🤦🏻‍♀️😂[/QUOTE همين زبان هم ي معضله واقعا زيانم ...

ترکیه هم بلدم 😂😁