2777
2789
عنوان

خارج .درس

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست

اره المانم خوبه👌🏻

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خ شما وسعت به دانشگاهای ایران‌نمیرسه بعد بفکر خارجی !!!! اونجا هزینه خوابگاه و دانشگاهش ده برابر ای ...

عزيزم نگفتم وسعم نميرسه

دقت كن بيين چي نوشتم

گفتم قبولي نميده عزيزم😂رتبه خيلي خوبي ميخاد

من با ده هزار نتونستم برم پرديس! ده هزار تجربي!😐

چرا ؟چون رتبه هاي بهتر رفته بودن

قبولي نداد واسم

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

عزيزم نگفتم وسعم نميرسه دقت كن بيين چي نوشتم گفتم قبولي نميده عزيزم😂رتبه خيلي خوبي ميخاد من با د ...

عزیزم ببخشید ناراحت نشی رشته پزشکی تو خارج  سخت تر از ایران اگه نتونی از ازموهای ابکی ایران نتونستی  رد بشی از انور عمرا رد بشی

البته خارج داریم تا خارج

شما اگه فقط میخای مدرک بگیری  که هیچ برید زبانتون رو قوی کنید   نمره قابل قبول بیارید بعد راحت تر  میتونید برید

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
عزیزم ببخشید ناراحت نشی رشته پزشکی تو خارج  سخت تر از ایران اگه نتونی از ازموهای ابکی ایران نتو ...

اخه تا جايي كه ميدونم ورود به رشته ها تو خارج راحت تره

ولي خروجيش سخته

برعكس ايران كه وروديش سخته😑

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

[QUOTE=154796490]اخه تا جايي كه ميدونم ورود به رشته ها تو خارج راحت تره ولي خروجيش سخته برعكس ايران كه وروديش سخت

ترکیه   اینطور نیست  تاجایی که میدونم  

بعد اروپام  شما  اگه بخوای بری  برای پزشکی باید یه سری امتحاناتو بدی  چون شما دیپلمتو ایران گرفتی 

عزیزم هرچیزی به این راحتیا نیست  

اگهوهدف داری باید خیلی دقیق و حساب شده باشه

نه اینکه فقط فرار کنی  تا زودتر برسی 

اینجوری اذیت میشی بیشتر  

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤