سلام من چهارده سالمه .و قدم ۱۵۴و وزنم ۴۵هس.الان حدود پنج ماهه که به نوعی گیاهخوار شدم.و نوع گیاهخواریم اینه که انواع گوشت ها رو نمیخورم.و الان هم واقعا حالم از گوشت به هم میخوره و نمیتونم بخورم.و تو فکرم هس که پروتئین رو از حبوبات و چیزای دیگه بدست بیارم.به نظرتون رژیم غذاییم چطور باشه که وزنم اضافه نشه و هم قدم بلند شه و اینکه تا چقدر میتونم افزایش قدی داشته باشم؟؟
بارفیکسو سال پیش خریدم ولی استفاده نمیکنم😅زیاد زیادش بیست ثانیه بیشتر دووم نمیارم😣
دوای دردت فقط بارفیکسه شکمم تخت میکنه قدم بلند میکنه
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
چقدر در روز کافیه؟؟اگه اینطوریه خیلی عالی میشه.پس حتما امتحان میکنم.ممنون
از کم شروع کن هر روز چندتا اضافه کن مثلا روز اول هر چندتا ک تونستی
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود