سلام من چهارده سالمه .و قدم ۱۵۴و وزنم ۴۵هس.الان حدود پنج ماهه که به نوعی گیاهخوار شدم.و نوع گیاهخواریم اینه که انواع گوشت ها رو نمیخورم.و الان هم واقعا حالم از گوشت به هم میخوره و نمیتونم بخورم.و تو فکرم هس که پروتئین رو از حبوبات و چیزای دیگه بدست بیارم.به نظرتون رژیم غذاییم چطور باشه که وزنم اضافه نشه و هم قدم بلند شه و اینکه تا چقدر میتونم افزایش قدی داشته باشم؟؟
همین رژیم غذایی فکر نکنم چاق کننده باشه و بذاره چاق شی ولی لبنیات برای قدت مصرف کن و ورزشم فراموش نکن
تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .
اخه الان چرا گیاه خوار شدی تو سن رشد تصمیمت اشتباهه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
من هدفم احترام به حقوق حیواناته.اگر اینطور باشه من بازم به هدفم نمی رسم چون باز این زبون بسته ها کشت ...
میدونم ولی کاش تصمیمتو یکم دیرتر میگرفتی
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من از ۸ سالگی گوشت و مرغ و ماهی نخوردم 😒🖐 قدمم از ۱۴ سالگی به بعد یهو رشد کرد الان ۱۶۷ ام ...
من که از همون بچگی از غذاهای دریایی بدم نیومده و هیچوقت نخوردم.قدت خیلی خوبهههه😮من شنیدم شصت درصد افزایش قد مربوط به ژنتیکه احتمالا پدر و مادرت هم قدشون بلند بوده.