2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من‌ هم دنبالشم هم اگه کسی بیاد نه میگم  تو خاستگاری کلا فقط دنبال خاستگاری ام نه ازدواج خود درگ ...

دقیقا واسه پز دادن 😂وگرنه خواستگار خوب گیر نمیاد 😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
منم همین نظرو داشتم تا اینکه روز عاشورا تو روضه یکی اومد از مامانم خاستگاری کرد و پسرش هم بچه بود هم ...

دقیقا منم روز عاشورا ی نفر ازم خاستگاری کرد ولی چون کلا قصدازدواج ندارم ن شغل پسرشو پرسیدم ن دیدم پسرشو اصلا ولی خودش میگفت پسرم خیلی خوشکله🤣😂

عاقا چلا گنگ میحرفی😞😂😂فدات❤

💔💔😂میگم من دیونم که عاشقه همچین کسی شدم

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

بنظرم با دین و ایمان باشه چون کسی که واقعا با دین و ایمان باشه اخلاق و پوششم خوبه و با وقار هست  و امکانات مادی رو هم به خوبی فراهم میکنه چون میدونه که این حقیه که همسرش بر گردنش داره

دقیقا منم روز عاشورا ی نفر ازم خاستگاری کرد ولی چون کلا قصدازدواج ندارم ن شغل پسرشو پرسیدم ن دیدم پس ...

منم ندیدم از شغل و سن تشخیص دادم تازه مثلا من نمیفهمیدم با مامانم درگوشی حرف می‌زد ولی صداش تا هفت تا خیابون میرفت من گوش میدادم😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
ن والا منم ی مدت عاشق امین تارخ بودم😐😐☹😂😂ینی تااین حد فنا بودم😣😂😂

😂😂😂😂چشه مگهههه. دله دیگهه

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
خوب که اصلا  یه مشت درب و داغون

واقعا خوب خیلی کم شده حالا من برا همه میگم کسی میخاد ازدواج کنه 40 روز هر روز دعای یستشیر بخونه با حضور قلب چه دختر چه پسر

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607