2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا بچه ها هر دعایی میگن من یه دور قبلا خوندم

شاید کسی بختتو بسته(خودم نمیدونم تا چه حد باید اعتقاد داشت به اینا) حالا من نمیدونم تجربه نداشتم شاید به صلاح نیس انشالله شما هم خوشبخت بشی عزیزم❤️💕

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
منم ندیدم از شغل و سن تشخیص دادم تازه مثلا من نمیفهمیدم با مامانم درگوشی حرف می‌زد ولی صداش تا هفت ت ...

ولی من اولین بار بود ک ی نفر منو واس پسرش میخواست وداشت نظرخودمو میپرسید همیشه میرن بامامانم صحبت میکنن😑

ی پیره زن باکلاسی بود ی تیپ خفن زده بود

حالا من دست و صورتمم بزور شسته بودم اومده بودم بیرون😅

در یک کلام انسسسسسسسسان

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ولی من اولین بار بود ک ی نفر منو واس پسرش میخواست وداشت نظرخودمو میپرسید همیشه میرن بامامانم صحبت می ...

منم همون روز از صبح بیرون بودیم صورتم پف کرده بود لباسمم خاکی شده بود یکم😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
خوندم نشد

دعا باید با حضور قلب باشه و ایمان به اجابت دعا داشته باشی و قبل و بعد دعا صلوات بفرست و زمان دعا مهمه بعضی زمانها اجابت دعا بیشتر مثلا بعد نماز موقع باریدن باران،وقت سحر ،قبل از طلوع و غروب،شب جمعه هنگام ظاهر شدن آیه و نشانه معجزه خداوند بر بندگان خود اینا همه گفته های ائمه اطهار هستن ان شاءالله همه حاجت روا بشن🌸

دعا باید با حضور قلب باشه و ایمان به اجابت دعا داشته باشی و قبل و بعد دعا صلوات بفرست و زمان دعا مهم ...

باورکن همه شرایط رو رعایت میکردم 

مخصوصا اون‌موقع که سنم کمتر بود

به نظرم باید قسمت باشه 

خدایاشکرت❤❤❤

بااخلاق 

دست و دلباز

خانواده دوست 

قدش180 ب بالا 

درآمد حداقل ماهی پونزد

خونه و ماشین داشته باشه

حتما ازم بزرگتر  باشه

دانشجو دکترا

از خانواده اصیل

...

و از همه مهتر مامانمم بپسنده😆😆😆

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞
باورکن همه شرایط رو رعایت میکردم  مخصوصا اون‌موقع که سنم کمتر بود به نظرم باید قسمت باشه  ...

دعا در هرصورت ثواب پاداش داره چه این دنیا براورده میشه  چه اون دنیا بیشتر اجرشو میبری و اینکه شاید یه دعایی به صلاحتنباشه ولی همون دعا مطمئن باش ثوابشو میبری و خدا یه جا دیگه که به خیر و صلاحت هست موقعیت برات محیا میکنه یقین داشته باش خدا هیچ وقت بد برا بندش نمیخواد