2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌ هم دنبالشم هم اگه کسی بیاد نه میگم  تو خاستگاری کلا فقط دنبال خاستگاری ام نه ازدواج خود درگ ...

دقیقا واسه پز دادن 😂وگرنه خواستگار خوب گیر نمیاد 😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
منم همین نظرو داشتم تا اینکه روز عاشورا تو روضه یکی اومد از مامانم خاستگاری کرد و پسرش هم بچه بود هم ...

دقیقا منم روز عاشورا ی نفر ازم خاستگاری کرد ولی چون کلا قصدازدواج ندارم ن شغل پسرشو پرسیدم ن دیدم پسرشو اصلا ولی خودش میگفت پسرم خیلی خوشکله🤣😂

عاقا چلا گنگ میحرفی😞😂😂فدات❤

💔💔😂میگم من دیونم که عاشقه همچین کسی شدم

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

بنظرم با دین و ایمان باشه چون کسی که واقعا با دین و ایمان باشه اخلاق و پوششم خوبه و با وقار هست  و امکانات مادی رو هم به خوبی فراهم میکنه چون میدونه که این حقیه که همسرش بر گردنش داره

دقیقا منم روز عاشورا ی نفر ازم خاستگاری کرد ولی چون کلا قصدازدواج ندارم ن شغل پسرشو پرسیدم ن دیدم پس ...

منم ندیدم از شغل و سن تشخیص دادم تازه مثلا من نمیفهمیدم با مامانم درگوشی حرف می‌زد ولی صداش تا هفت تا خیابون میرفت من گوش میدادم😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
ن والا منم ی مدت عاشق امین تارخ بودم😐😐☹😂😂ینی تااین حد فنا بودم😣😂😂

😂😂😂😂چشه مگهههه. دله دیگهه

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
خوب که اصلا  یه مشت درب و داغون

واقعا خوب خیلی کم شده حالا من برا همه میگم کسی میخاد ازدواج کنه 40 روز هر روز دعای یستشیر بخونه با حضور قلب چه دختر چه پسر

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607