2777
2789
عنوان

بچه ها میشه با کرونا جک نسازید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست
باچی درمان می کنند بیماری های کرونایی و الان سوال که ذهنم درگیره باهاش

عزیزم من تو بالین نیستم توی کادر جراحی هستم مثلا اگه یه مریض کرونایی یه مشکل اورژانسی مثل زایمان براش پیش بیاد میارنش اتاق عمل ما

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماها یادتون نمیاد یه زمانی هر کی اسم کرونا میاورد تاپیکش میترکید 

اره 

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
تا واکسنش نیاد این روند ادامه داره واکسن هم اگه کشوری بسازه اول به کشور جهان سومی نمیده پس باید به ز ...

من همش دعا میکنم داروش بیاد به نظرم بهتراز واکسنه که معلوم نیست سالی چندبار باید تکرار بشه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
من نمیتونم زیاد بمونم شیفتام خیلی زیاده فقط دلم برا بغل مامانم پر میکشه

عزیزم...خدا انشالله سالم و سلامت برگردی پیش خانوادت....

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤