2777
2789

ما جونمونو تو خطر انداختیم چیزی که شما جک میگین باهاش کابوس هرشب و روز ماهست اگه جاتون امنه اگه از کرونا خیالتون داحته که صلوات واسه مدافعان سلامت بفرستید ممنونم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا بود  براش گزارش زدم

بخدا با کلی ذوق رفتم تو تاپیک‌گفتم اگه واقع گی باشه امروز برم خونمون پیش پدر و مادرم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
والا کرونا جوک نداره من عزیزم داش جلو چشمم پر پر میشد اصلا برام شوخی نیس خدارحم کرد فاز جوک سازا ...

خدا عزیزاتونو نگه داره براتون

خواهر من قراره هفته دیگه تست بده و بعد جواب تست بیاد پیشمون.انشالله....شهر دیگست...دخترم اینقد میگه خاله و اشک میریزه...دو بار مامان و بابام رفتن دیدنش..فقط از دور وایسادن نگاه هم کردن باماسک و دستکش و برگشتن...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
خواهر من قراره هفته دیگه تست بده و بعد جواب تست بیاد پیشمون.انشالله....شهر دیگست...دخترم اینقد میگه ...

من نمیتونم زیاد بمونم شیفتام خیلی زیاده فقط دلم برا بغل مامانم پر میکشه