دلم خونه دنیارو نمیخام بیزارم از زندگی ارزوی مرگمو دارم یکسال و نیم پیش مامانم و از دست دادم پونزده روزی هم هس خواهر کوچولوی بیست سالمو خودم سی سالمه ی دختر دوسال و نیم دارم نمیتونم دوری خواهرمو تحمل کنم بوی مامانمو میدادفقط دلم میخاد منم برم پیش مامان و ابجیم ولی ازمرگ هم میترسم چکارکنم چرا اینجوری شد زندگیمون مامانم میرفت عروسی دخترخالم تصادف کرد خواهرمم از دق مادرم ایست قلبی اخه چرا خدا
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
خدایا لطفا لطفا به قلب این خواهرمون نگاه کن و آغوشتو براش باز کن و آرومش کن سایه اشوبالای سر بچه اش نگهدار😔
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
میدونید از خودم بدم میاد از خودم متنفرم خیلی درگیر شوهر و بچم بود کم ب این خواهر کوچولوم رسیدم حالا عذاب وجدان دارم دلم میخاد بمیرم نمیتونم تحمل کنم نمیتونم باور نمیکنم دخترمم بهانه خالشو میگیره دخترم عاشقش بود خواهرمم عاشق دخترم وای دلم پره اعتقاداتمو بخدا از دس دادم خدا هم رحمش نیومد ب خواهر نازم فرشته بود مهربون خوشکل من باور نمیکنم