2777
2789
عنوان

خسته شدم از شوهرم

6810 بازدید | 209 پست

فکرشو نمیکردم بخوام ی شب همچین تاپیکی بزنم...  خداروشکر ن اهل خیانته ن هیچی..فقط خعلی طبعش سرده...انقد سرد ک در هفته چندبااار رگ پاش طوری میگیره ک فقط جیغ میزنه...خیلی زیاد کار میکنه برا خرید خونه.همش خستس...منم جوونم دلم زندگی با نشاط تری میخاد...برا رابطه مدام خودم باید پیش قدم بشم..امروزم گفتم زودتر بیای ک فردا پریو..د میشم بعدم باید برم برا انتقال حداقل قبلش رابطه داشته باشیم .گف باشه و مثلا استقبال کرد بعد ساعت ۹اومد خونه و دوباره خسته الانم مث خر خابیده😢😢😢

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بعضی مردها همینکاراشونو میکنن ک آمار خیانت میره بالا😢😢بخدا خسته شدم از این کاراش

چه جالب من فک میکردم خانما سردن .

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خواهرشوهرم افتادم

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

حالا که سرده چه بهتر شما هم کارای انتقال ت بکن،اگه گرم بود هر روز میگفتی میترسم با این‌حالم بره خیانت کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چرا

اونم رفته بود قهر سر این مسئله

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

چیزای گرم بده بخوره

دمنوش زعفرون

دمنوش دارچین وزنجبیل

توغذاهات فلفل قرمز ودارچین وفلفل سیاه بزن

چیزای سرد نذار بخوره

تو نت بزن راهکار میاد

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
خب گناه داره. بنده خدا خسته ست. طبعش هم دست خودش، نیست که... نیازش همینقدره که تازه همونم خسته گی کم ...

میتونه کمتر کار کنه..کارش دست خودشه حداقل ی روز در هفته رو زوتر بیاد ..در امدشم خوبه واقعا ..بخدا در هفته چن شب میره شبکاری و جمعه هاهم همش سرکار

حالا که سرده چه بهتر شما هم کارای انتقال ت بکن،اگه گرم بود هر روز میگفتی میترسم با این‌حالم بره خیان ...

پس نیاز من چی