فکرشو نمیکردم بخوام ی شب همچین تاپیکی بزنم... خداروشکر ن اهل خیانته ن هیچی..فقط خعلی طبعش سرده...انقد سرد ک در هفته چندبااار رگ پاش طوری میگیره ک فقط جیغ میزنه...خیلی زیاد کار میکنه برا خرید خونه.همش خستس...منم جوونم دلم زندگی با نشاط تری میخاد...برا رابطه مدام خودم باید پیش قدم بشم..امروزم گفتم زودتر بیای ک فردا پریو..د میشم بعدم باید برم برا انتقال حداقل قبلش رابطه داشته باشیم .گف باشه و مثلا استقبال کرد بعد ساعت ۹اومد خونه و دوباره خسته الانم مث خر خابیده😢😢😢
اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ