2777
2789
الان فقط منتظر ی اشاره از طرف توی تا دوباره،شروع کنه

گل گفتی دقیقا ،گذاشتمش انسداد .خرید کرده این چند روز هی اومده خونمون منم هی مینالم جلوش و خودم عصبی میگیرم همش میگم من بدبختن شانس ندارم چه زندگیه گرفتار شدم . حاظری جوابی میکنم بترسه ،برگشت گفت تو خیلی هم خوشبختی هر کار بگی من میکنم خانوم تو صد نفر میبری لب چشمه تشنه برمیگردونی🙄😳😲 منم گفتم اگر اینجوری بودم والا دلم نمی سوخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نگو ب شوهرت خدارو قهرش میاد ی عالمه سختی کشیدی برا با اون بودن حالا اینجوری میگی سرد میشه از ...

اصلا وقتی میببنمش دیوونه میشم انگار از وقتی دیسک کمر گرفتم دیدم چطور تنهام گذاشت با ی بچه بخدا از صبح تا شب تنها نمیتونستم تکون بخورم پاشم جیزی درست کنم به بچم بدم دست شویی کرده بود نمیتونستم بشورمش حس نفرت ازش پیدا کردم. تو فکر کن نتونی بلند شی از جات یوم حالم بهتر شد با بدبختی پا میشدم ب پسرم برسم فقط شیر میتونستم گرم کنم بدمش یکم سر ما میموندم میخواستم بیفتم دیگه نمیتونستم بشینم اگرم میخوابیدم نمیتونستم پل شم عذابی بود واسم روزای سختی بود .دیگه بعدش درد دندون افتاد به جووونم

اصلا وقتی میببنمش دیوونه میشم انگار از وقتی دیسک کمر گرفتم دیدم چطور تنهام گذاشت با ی بچه بخدا از صب ...

نمیدونم این چی رازیه ک هروقت ی مریضی داره هزارو یک درد دیگه هم بهت اضافه میشه خدانکنه ارامشم نداشته باشی اعصابت داغون باشه

بعدشم میومد اکر گله میکردم یا چیزی میگفتم طلبکار بود دعوا میکرد،  ول میکرد میرفت . بعد ک خوب شدم اومد پیشم گفتم روت میشه میای پیشم، این شد ک دعوامون شد . بعد مریض شد حتی ۱لیوان آب دستش ندادم انگار سنگ شده بودم گفتم برو خونه بابات . این شد ک بدتر شدیم

بعدشم میومد اکر گله میکردم یا چیزی میگفتم طلبکار بود دعوا میکرد،  ول میکرد میرفت . بعد ک خوب شد ...

بعضی وقتا فک میکنیم اگه با شوهرمون مثل خودش رفتار کنیم یا لج کنیم حالیشون میشه بعدش درست میشن ولی بدتر میشن همون ی ذره ارامشیم ک داشتی نابود میشه من که اینجوری حس میکنم