2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
مرسی عزیزم انشالله توهم ب همه خواسته هات برسی خوشبخت بشی🌷❤

ممنون دوست خوبم...ممنونم💋💋💋💋💋💋💋

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساسی برخورد نکن با این اخلاقایی که شما گفتی همین تو دوران عقد جدا شدنت خیلی بهتره

اره بهترک هس ولی ی مدته بدجوردرگیراحساساتم شدم چندروز دیگه دادگاه داریم خیلی استرس دارم ک باهاش رودروبشم دوباره

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
اره بهترک هس ولی ی مدته بدجوردرگیراحساساتم شدم چندروز دیگه دادگاه داریم خیلی استرس دارم ک باهاش رودر ...

ایشالا هر چی خیره برات همون بشه عزیزم اگه عاشقش باشی کارت سخته 

ایشالا هر چی خیره برات همون بشه عزیزم اگه عاشقش باشی کارت سخته 

نمیدونم‌حسم چیه بهش 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
کاش بشینین منطقی باهم‌حرف بزنین‌ جدا شدن اخرین راهه.

منطق نمیدونه چی هس تعادل روانی نداره

عزیزم اول جدایی همینه کم کم برات عادی میشه وقتی به گذشته نگاه می‌کنی میگی چقدر آدم احمقی بودم که می‌ ...

شماهم جداشدین؟

🌷🌷🌷❤❤❤❤

🌷💋

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شماهم جداشدین؟

من طلاق نگرفتم چون هنوز ازدواج نکردم 😂😂😂

ولی بعد از هر رابطه عاطفی اینطوری میشم 

دلم واسه یارو تنگ میشه میبخشمش ولی بعد گذشت زمان وقتی به گذشته نگاه میکنم میگم چقدر احمق بودم خداروشکر که رابطه تموم شد 

البته ببخشید توی پیام قبلی گفتم شما به خودت میگی احمق معذرت دوست عزیز

خیانت دست بزن تهمت توهین فوحش بد دله دهن بینه م...

عزیزم با این دلایل که شما گفتی بهتر طلاق بگیری بهترین راهه 

با خودت صحبت به قلبت بگو که اون آدم زندگیت نبوده 

اگه با احساس بری جلو شکست میخوری . شما هنوز تصمیمتو سفت سخت نگرفتی . محکم وایستا رو تصمیمت و بیشتر با خودت صحبت کن و قضیه رو بشکاف و به خودت توضیح بده تا دلت هم آروم بشه و کنار بیاد با این قضیه . موفق باشید 

من طلاق نگرفتم چون هنوز ازدواج نکردم 😂😂😂 ولی بعد از هر رابطه عاطفی اینطوری میشم  دلم واسه ...

خواهش میکنم عزیزم

انشالله ک برای منم اون روزا ک حال دلم ازاین اتفاق خوب باشه زودتربیاد

عزیزم با این دلایل که شما گفتی بهتر طلاق بگیری بهترین راهه  با خودت صحبت به قلبت بگو که اون آد ...

مرسی عزیزم🌷❤

انشالله توهم ب زودی ی عشق واقعی پیداکنی کنارش خوشبخترین باشی