2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم توی ۲۵ سالگی یائسه شد و هست سال یائسه بود 

یبار من رفتم حرم حضرت معصومه گفتم خانم خودت برای دخترم دکتری کن میگفت پنج ماه بعدش در اوج ناباوری دختر یائسه ام 

خلاصه با اصرار ما رفت و دکتر گفت خانم ۴ ماه بارداری 

و الان همون بچه اسمش معصومه هست و سه سالشه و بعد از زایمانم دخترم تا الان دوباره مثل قبل مرتب پریود میشه 

فقط یه چیزی رو بگم و برم...

امامان رو محدود به معجزه و درخواست و حاجت نکنیم...

شما درخواستتونو با قانون جذب و انرژی هم میتونین دریافت کنین ولی ائمه اصلا فلسفه وجودی متفاوتی دارن...

واقعا قصد و منظور بدی از حرفم نداشتم و شما هم قصدتون از این تاپیک این نبوده ولی ناراحت میشم وقتی فقط تاپیک های حاجت و درخواست و قسم ...از ائمه میبینم؟!!

امیدوارم خواسته‌تون به صلاحتون باشه و به امیدخدا بهش برسین 😊⁦🙏🏻⁩

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

کاش مادر من هم از ته دلش دعام میکرد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاش مادر من هم از ته دلش دعام میکرد...

عزیزم چرررااا 

بببین نمی دونم وای الان‌مامان من از ته دلش بارها دعام کرده با اینکه یبار معجزه به اون بزرگی دیدم ولی الان دو ساله درگیرم  

ولی همیشه امیدوارم چون میدونم هیچکس با توکل به خدا ناامید برنگشته

کسی هم میگفت من سکته کردم یه طرف بدنم‌فلج شده بود اینم توی همون حرم امام رضا شنیدم بعد میگفت سه روز فقط سه روز اومدم اینجا دخیل شدم انگار از اول هیچیم نبوده