2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم بگم شناسایی میشم .یه معجزه بزرگ هم دیدم

بگو کسی نمیشناستت

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

والا من مامانم تعریف میکنه یه رور پریود شدم نتونستم برم مدرسه اون موقع ها هم مدارس خیلی رو غیبت حساس بودن حتما والدین باید حضوری میومدن مدرسه و اعلام میکردن خبر داشتن بچشون نرفته مدرسه 

مادربزرگمم مریض  بوده نمیتونسته بره خلاصه مامانم میگه فرداش به مامانم گفتم حتما بیای وگرنه بیجاره میشم 

میگه زنگ تفریح ناظم اومد بهم گفت فلانی مادرت اومد مدرسه غیبتتو موجه کرده گفت منم رفتم خونه گفتم، مادرمم گفته من اصن امروز نیومدم مدرسه که 😶

هنوزم مادرم واسش سواله اون کی بوده به حای مادربزرگم رفته😐

الان نمیدونم این معجزه حساب میشه یا نه؟😃🤘

هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست...🍀

بعد با دل شکسته تا چهل روز رفتم در خونه خدا و فاطمه رازها و پنج تن و امام حسین و یه دعای دیگه هر چهل روز خوندش حداقل ۴۵ دقیقه وقت میبرد ‌ من عین ۴۵ دقیقه با دل شکسته اشک می ریختم چون تازه عقد کرده بودم اصلا نمی دونستم چجوری باید بگم‌