2777
2789
عنوان

اقدامیای این ماه بیاید ی لحظه!🇯🇵

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 49 پست
وقتی ۱۹ بود چرا باز لتروزول داد؟

نمیدونم بخدا😕😕😕

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا این سری رفتم دکتر امپول و داروهام باهم ۳۶۰ هزار تومن شد  عکس رنگی از رحم هم رفتم ۱۸۵ ویزی ...

وای چقدر گرون من خیلی خجالت میکشم پیش شوهرم کلا حقوقش دو و هفتصده 😔بیشتر بخاطر هزینش دوس داشتم همین ماه باردار شم 

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎
نمیدونم بخدا😕😕😕

من لتروزول خوردم فولیم شد ۲۶ که خیلی بزرگ شد بدرد نمیخورد ... کاش میرفتی سونو میکردی ببینی با لتروزول چقدر شده

من دیگه نمیخوردم ماه اول خوردم دادم دست خدا الان ماه چهارمم فعلا اقدام نکردم تازه پری تموم شده

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
وای چقدر گرون من خیلی خجالت میکشم پیش شوهرم کلا حقوقش دو و هفتصده 😔بیشتر بخاطر هزینش دوس داشتم همین ...

بخدا منم حقوق شوهرم معلمه این ماه ۳و ۷۰۰ بود الان موجودی کارتمون شده ۲۰۰ تومن تازه ۲۵ ام بازم باید بریم دکتر خیلی واسش ناراحتم دلم میخواد زود حامله شم از دست این قرص و امپول ها راحت شم از دست حرف و کنایه ها راحت شم... الان ۲۵ ام بازم بریم دکتر ۵۰ تومن هزینه ویزیت با امپول هایی که قراره بنویسه 😭😭😭

انشالله ک ب امید خدا بارداری گلم❤❤انشالله

انشاالله عزیزم 

از خدا میخوام به حق همین برای حسینی همه منتظرا دامنشون سبز بشه و نی نی سالم صالح خدا به همه نتظرا بده و به من هم بده 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
من لتروزول خوردم فولیم شد ۲۶ که خیلی بزرگ شد بدرد نمیخورد ... کاش میرفتی سونو میکردی ببینی با لتروزو ...

حالا شاید این ماه دوباره بفرسته سونو بهمو😕😕

😘😘انشالله بزودی دامنت سبز شه عزیزم نگران نباش 

انشالله برا همه آرزو مندا عزیزم😍😍😍❤

بخدا منم حقوق شوهرم معلمه این ماه ۳و ۷۰۰ بود الان موجودی کارتمون شده ۲۰۰ تومن تازه ۲۵ ام بازم باید ب ...

اوووف 😔😔😔انشالله ب زودی دامنت سبز بشه عزیزم

یه وقتا هم دست خود ادم. شوهرم واریکوسل داره نمیره عمل کنه. همش امیدواره بدون عمل بشه. چی بگم والا

چی بگم والا اینم حرفیه😔😔

انشاالله عزیزم  از خدا میخوام به حق همین برای حسینی همه منتظرا دامنشون سبز بشه و نی نی سالم صا ...

انشالله❤❤❤