2777
2789
عنوان

اقدامیای این ماه بیاید ی لحظه!🇯🇵

352 بازدید | 49 پست

پریود شدم 😕🇯🇵🇯🇵🇯🇵

خیلی علائم بارداری داشتم ، چندین روز بود درد تخمدان داشتم ولی پریود شدم!

پس لتروزولی ک خوردم چی؟؟ دکتر گفت یکم تنبلی دارم!

ینی شدیده؟؟😢

ماهه اوله اقدامم بود😭🇯🇵🇯🇵

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیزم ان شاء الله ماه دیگه 😘 بخدا این دوا دکترا کنار خواست خدا هم کنار. حالا شماهم که ماه اولی. منم تازه ماه اولم تنبلی هم دارم و سعی میکنم خیلی امیدوار نباشم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

تا یکسال وقت داری طبیعی باردار بشی منم تو اقدامم و ۴ روز دیگه موعدم توکل بخدا کردم شما هم بخدا توکل کن انشاالله که بزودی باردار بشی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
منم ماه پیش علایم بارداری داشتم اما پرویود شدم. توکل بخدا ان شالله همه منتظرا  دامناشون سبز بشه ...

ان شاء الله ❤️ ان شاء الله شماهم به زودی تیکر بارداری بزنی 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

سلام منم برا بارداری به دکتر مراجعه کردم همون قرص رو داد منم مثل شما پریود شدم میخوام دوباره برم  دکتر شما هم برید داروی قوی تری بده اینکه غصه نداره عزیزم من خودم به دکتر گفتم که داروی قوی ننویسه چون میترسم بازم دوقلو بشه چون من با دارو دوقلو باردار شدم 

منم ماه پیش علایم بارداری داشتم اما پرویود شدم. توکل بخدا ان شالله همه منتظرا  دامناشون سبز بشه ...

انشالله عزیزم

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎
چرا بهت لتروزول داد ؟ مگه قبلش سونوگرافی شده بودی برای سایز فولیکول؟

اره گلم سایز فولیکولم زیر ده بود ولی ماهه بعدش شد ۱۹ بعدش لترزول داد نمیدونم واسه چی از شب پنج پریود شبی ی دونه تا پنج شب

اشکال نداره عزیزم ان شاء الله ماه دیگه 😘 بخدا این دوا دکترا کنار خواست خدا هم کنار. حالا شماهم که م ...

دعا کنیم برا هم انشالله به زودیه زودددد😘❤