اشکال نداره عزیزم ان شاء الله ماه دیگه 😘 بخدا این دوا دکترا کنار خواست خدا هم کنار. حالا شماهم که ماه اولی. منم تازه ماه اولم تنبلی هم دارم و سعی میکنم خیلی امیدوار نباشم
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
منم ماه پیش علایم بارداری داشتم اما پرویود شدم. توکل بخدا ان شالله همه منتظرا دامناشون سبز بشه ...
ان شاء الله ❤️ ان شاء الله شماهم به زودی تیکر بارداری بزنی
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
سلام منم برا بارداری به دکتر مراجعه کردم همون قرص رو داد منم مثل شما پریود شدم میخوام دوباره برم دکتر شما هم برید داروی قوی تری بده اینکه غصه نداره عزیزم من خودم به دکتر گفتم که داروی قوی ننویسه چون میترسم بازم دوقلو بشه چون من با دارو دوقلو باردار شدم