2777
2789
عنوان

کدوم؟؟

46 بازدید | 16 پست

بنظرتون شیائومی نوت۸پرو یا سامسونگa50s؟؟

میگن شیائومی چینیه و بدرد نمیخوره!!!!

باز یعضیا میگن سامسونگ فقد اسم در اورده!

حالا لطفا شماهم نظراتونو بگید ممنونم😚

من خودم با سامسونگ راحت ترم بخاطر رابط کاربریشو اینا 

شیائومیو تجربه نکردم ولی  سامسونگم ک میگن کره ایه چرته اگ هم باشه کره ایاش ایران نمیاد همش مونتاژه ویتنامو بنگلادشو ایناس😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشی های شیاومی عالین و نسبت به بقیه گوشی ها واقعا قیپتشون مناسب تر و حتی امکاناتشونم بیشتره..بابام ردمی نوت 8 داره فوق العادی تا سه روز شارژ نگه میداره کیفیت دوربینش ک اصن نگم برات

ارع منم خیلی تحقیق‌کردم ولی بقیع میگن سام بگیر

جفتشون خوبن..من یکم با باتری های سامسونم مشکل دارم..ی برنامه جالبی ک تو شیاومی پیدا کردم کنترل تلویزیون داره باهاش سر ب سر بابام میذاشتم هی با کنترل گوشی تلویزیو خاموش میکردم بابام میگفت ای بابا ینی چی چرا تلویزیون اینجوری شده خخخخخخخ

سام زود خالی میکنه باتریو؟ چ جالب😲😅

نمیدونم من قبلا سامسونگ داشتم دو بار باتریشو عوض کردم..ولی چیز خاصی در کل نشنیدم ک باتریاشون بد باشه نطر شخصیم بود..جفتشون خوبن ولی شما میتونی با پول کمتر شیاومی بخری ک امکاناتش به پای سامسونم که گرونتره میرسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز