2777
2789
عنوان

کدوم؟؟

46 بازدید | 16 پست

بنظرتون شیائومی نوت۸پرو یا سامسونگa50s؟؟

میگن شیائومی چینیه و بدرد نمیخوره!!!!

باز یعضیا میگن سامسونگ فقد اسم در اورده!

حالا لطفا شماهم نظراتونو بگید ممنونم😚

من خودم با سامسونگ راحت ترم بخاطر رابط کاربریشو اینا 

شیائومیو تجربه نکردم ولی  سامسونگم ک میگن کره ایه چرته اگ هم باشه کره ایاش ایران نمیاد همش مونتاژه ویتنامو بنگلادشو ایناس😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشی های شیاومی عالین و نسبت به بقیه گوشی ها واقعا قیپتشون مناسب تر و حتی امکاناتشونم بیشتره..بابام ردمی نوت 8 داره فوق العادی تا سه روز شارژ نگه میداره کیفیت دوربینش ک اصن نگم برات

ارع منم خیلی تحقیق‌کردم ولی بقیع میگن سام بگیر

جفتشون خوبن..من یکم با باتری های سامسونم مشکل دارم..ی برنامه جالبی ک تو شیاومی پیدا کردم کنترل تلویزیون داره باهاش سر ب سر بابام میذاشتم هی با کنترل گوشی تلویزیو خاموش میکردم بابام میگفت ای بابا ینی چی چرا تلویزیون اینجوری شده خخخخخخخ

سام زود خالی میکنه باتریو؟ چ جالب😲😅

نمیدونم من قبلا سامسونگ داشتم دو بار باتریشو عوض کردم..ولی چیز خاصی در کل نشنیدم ک باتریاشون بد باشه نطر شخصیم بود..جفتشون خوبن ولی شما میتونی با پول کمتر شیاومی بخری ک امکاناتش به پای سامسونم که گرونتره میرسه