2777
2789
عنوان

سوال شرعی

303 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من زایمان کردم ۲۱. روزه میخام بدونم چند وقت بعد سزارین میشه رابطه داشت ؟ شنیدم میگن اگه قبل چهلم باشه  باعث میشه بچه لاغر بشه و از این حرفا و درست نیست این صحت داره؟ میشه راهنمایی کنید لطفا چند روز پیشم که پیش دکترم رفتم یادم رفت ازش بپرسم و بهش دسترسی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دکترت بپرس

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
از نظر شرعی بعد خونریزی نفاس . از نظر پزشکی برا طبیعی به من گفتن بعد معاینه ۴۰ روز برا سز رو نمیدونم

نمیدونم دکترم چیزی نکفت منم نپرسیدم ولی من از اور خونریزی نداشتم خیلی کم در حد یه قطره و کلا چند روزه قطع شدت 

اخه خجالت میکشم تقریبا اشنا هست پزشک😑

بهش پیام بفرست اینجوری خجالتش کم تره و اینکه دکترته خجالت واسه چی 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

ببین من به این سنت ها معتقدم ولی ناموسا یه دلیل واسه من بیار که رابطه تو و شوهرت چطوری میخواد رو وزن بچه اثر بذاره 😂😂😂 

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎