2777
2789
عنوان

شکم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 220 پست

خدا کنه درست بشه. میگه از رابطه بدم میاد از ریخت خودم حالم بهم میخوره. خ غصه داره

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا واسه منم دوطبقس😐 فک کنم باید بریم دکتر چون من ورم معده هم دارم

هیچی نمیشه

اره منم معده درد دارم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
چرا بیشتر با سزارین شکم اینجوری میشه شکم چندنفر رو دیدم طبیعی زایمان کرده بودن مثل دوران مجردیشون بو ...

منم الان یکساله که طبیعی زایمان کردم همه تو کف موندن چجوری اندامم انقد خوب شده و مثل قبل.😍😍😍😍😍

نه اینجا یکی  میگفت معدش بزرگ بود رفت دکتر خوب شد

نه با اون دو تیکه هستم م میگم نمیره

ارع ورم معده کنترل کنی و پرهیز غذایی اره میره

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
اسی تو بارداری چن کیلو اضافه کرده بود؟

اصافه وزنش زیاد نبود. ماه هشت یهو شکمش ترک خورد. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
تروخدا ببینم 

عکسش هس صفحات قبلی 

موندم این خارجیا 

زن فوتبالیستا چیکار میکنن امروز بچه ب دنیا میارن هفته دیگ شکمشون تخت تخته 😐
😐😐😐 مگ.میشه اخه

یه موقع هایی اونی که به همه امید میده و دلشونو قرص میکنه ، ته دلِ خودش از همه خالی تره :)
ببینم خواهشا

🥺😕🤕🤢