شکم دوستم بعد زایمان. بنطرتون امیدی هس با ورزش درست بشه یا نه؟
جم شین عکسشو بزارم.
توهین و مسخره ممنوع. کمکی از دستتون برمیاد ممنون میشم.
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
ب شکم خودم امیدوار شدم خیلی خوب مونده بعد از دوتا زایمان
من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
طفلکی ببین به چه روزی افتاده واسه منم این مدلیه خیلی ناراحتم 😭😭😭😭😭
از بس درددل کرد پیشم دوساعته خرف میزنه گریه کرده. ناراحت شدم. گفتم بپرسم اینجا ببینم کسی اینطوری بوده خوب بشه
من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
یه بار از دکتر پوست پرسیدم گفت راه چاره ش جراحیه پلاستیکه 😔😔😔
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چرا بیشتر با سزارین شکم اینجوری میشه شکم چندنفر رو دیدم طبیعی زایمان کرده بودن مثل دوران مجردیشون بو ...
منمسزارینی ام اتیش بگیره هر چی زایمان بده