maryam760s مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 492 عنوان کمکم کنید 75 بازدید | 4 پست سلام .خسته شدم از وضعیت بابام مصرف موادش خیلی زیاد شده اولا هفته ۲بار یا ۳بار بود الان شده روزی دو بار .شرایط بردن ب کمپ ندارین کارمنده .میخوام کاری بکنم ک با موادش مسموم بشه مصرفشم تریاک .منو مادرم دیگه خسته شدیم هر روز دعواس 1399/06/20 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_bubble عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 6376 اخ ک وقتی عنوان تاپیکی رو میبینم ک نوشته کمکم کنید دلم خون میشه😭😭😭 حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌 بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 یل کمپ باید بره یا اینکه بیخیالش شین.کاری نمیتونی بکنی اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
marjan_evan عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 983 با تریاک که مسموم نمیشن صنعتی نیستخدا کمکتون کنه عزیزم خیلی سخته خدایاشکرت 🌹🌹🙏
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 عزیزم تا خودش نخواد شما نمیتونید کاری کنید جنگ ودعوا بیشتر باعث میشه بره سمت مواد و روش ب روی مادرتون باز بشه و نهایتن میگه ب کسی مربوط نیست پیشنهادم اینه ک از ی بزرگتر ک باهاش رودروایسی داره کمک بگیرید تا باهاش صحبت کنه بمونه خونه ترک کنه ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️