2777
2789
عنوان

یه مشکل همیشگی

260 بازدید | 25 پست

یه مشکلی از اول زندگی تا الآن با شوهرم داشتم اینکه اون هرجا میخواد بره خیلی باید رسمی ازش دعوت کنن و بعد با هزار منت میاد اما خانواده من خیلی ساده برخورد می کنند مثلا یه جایی بخوایم بریم راحت زنگ می زنیم میگیم داریم میایم البته برای دیدنی نه نهار و شام.

و به خاطر همین مسئله از روزی که ازدواج کردم اصلا با خانواده من رفت و آمد نمی کنیم و من خیلی ناراحتم از این بابت. 😔😔

با سلام و احترام  آیا نسبت به خانواده خودشون هم چنین ایده ای دارند

تقریباً اما نه مثل خانواده من. مثلا الان تو کرونا میگه با خانواده او رفت و آمد کنیم اما برای خانواده من باید کرونا تموم بشه. خانواده شوهرم همیشه قبلش دعوت می کنن اما فامیل های من دعوت نمی کنن خب تو فرهنگ ما آنقدر رسمی نیستیم من چی کار کنم؟! همه رو بذارم کنار؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریباً اما نه مثل خانواده من. مثلا الان تو کرونا میگه با خانواده او رفت و آمد کنیم اما برای خانواده ...

بابت بیماری کرونا حرفشون بی منطقی نیست، به هرحال دوست ندارند خدایی نکرده یکی از خانواده دچار مشکل شوند چرا که شما واسطه طرفین هستید

با سلام و احترام  آیا نسبت به خانواده خودشون هم چنین ایده ای دارند

دلم برای یه دیدنی ساده ی بعد از ظهری از خونه خواهرم و خاله ام تنگ شده 💔💔 دو تا خواهرم خواستن این مدت بیان به دیدنم شوهرم گفت اجازه ندارن چون قرنطینه ای اما خانواده خودش میان

تقریباً اما نه مثل خانواده من. مثلا الان تو کرونا میگه با خانواده او رفت و آمد کنیم اما برای خانواده ...

سعی کنید با گذ‌شت زمان این مسئله رو به همسرتون بقبولونید که خانواده هاتون سنتی هستند نه تشریفاتی 

سعی کنید با گذ‌شت زمان این مسئله رو به همسرتون بقبولونید که خانواده هاتون سنتی هستند نه تشریفاتی&nbs ...

کاش می فهمید اصلا به به دیدنی ساده اعتقاد ندارم حتما باید براش کارت دعوت بفرستن و سفره هفت رنگ بچینن. میگه خانواده تو دوست ندارن کسی خونه شون بره و خسیس هستن که کسی رو دعوت نمی کنن. هرچی میگم بقیه شون هم همینطوری خونه هم میرن غرورشون اجازه نمیده اونم یه کم ساده تر باشه

شما و همسرتان از دو استان متفاوت هستید؟؟ 

نه. من از یه شهری هستم ایشون هم بزرگ شده روستای نزدیک ما هستن اما بعدش رفتن مرکز استان. اما من یه مدت تهران بودم و کلا نسبت به دیگران خوش بین تر و آسون گیرتر در روابط هستم