2777
2789
عنوان

یه مشکل همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست

عروس خانواده ما هم همینه . یعنی شخصا باید براش کارت دعوت بفرستی . جوری شده که حتی شوهرش ک بچه فامیله ما پشت گوشی میگه حالا اینو هم بگین دعوته😳

انگار از دماغ فیل افتااده اینجور موقعها .

البته لوس هم شده ولی وقتی میاد مهمونی هم نسبت به بقیه تو مهمونی بیشتر کمک میکنه

مغـرورها احـساسی ترند :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باتوجه به رقم سال زندگی مشترک و سنین زوجین این رفتار یقینا تحت حمایت خانواده بوده

یعنی الان خانواده اش از این رفتارش حمایت می کنن؟ نه بقیه خانواده ش خیلی راحت تر با بقیه ارتباط برقرار می کنن

عروس خانواده ما هم همینه . یعنی شخصا باید براش کارت دعوت بفرستی . جوری شده که حتی شوهرش ک بچه فامیله ...

آره شوهر من یه بار رفتیم سفر خاله ام زنگ زد به من گفت بیاید خونه ما شوهرم گفت نمیریم چون اگه میخواست باید به من هم جداگانه می گفت انکار من و شوهرم از هم جدا هستیم

یعنی الان خانواده اش از این رفتارش حمایت می کنن؟ نه بقیه خانواده ش خیلی راحت تر با بقیه ارتباط برقرا ...

🙏 خانواده که چنین نیستند، ایشون اگه چنین بار اومدن یقینا معلم دارند، چطور شما معاشرتی هستید وخانواده تونم همینطور، یقبنا یک حامی دارند

🙏 خانواده که چنین نیستند، ایشون اگه چنین بار اومدن یقینا معلم دارند، چطور شما معاشرتی هستید وخانواد ...

کلا یه مقدار مغرور هستن و تو هرچیزی دوس دارن بقیه دنبالش بیفتن حتی برای رابطه جنسی؛

🙏 خانواده که چنین نیستند، ایشون اگه چنین بار اومدن یقینا معلم دارند، چطور شما معاشرتی هستید وخانواد ...

اون اخلاق خودشو نشونه مودب بودن می‌دونه اما من و خانواده ام نشونه اجتماعی نبودن

کلا یه مقدار مغرور هستن و تو هرچیزی دوس دارن بقیه دنبالش بیفتن حتی برای رابطه جنسی؛

انشالله مسیر درستی رو انتخاب کرده باشند، به هرحال این حرف ها و مشکلات در چهارچوب زوجین دیگه هم هست، زیاد حاشیه رو به زندگی نکشید، انشالله موفق و پیروز باشید 🙏