2777
2789
عنوان

خدا باحیا مرا دوست داره+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست
حیا و چادر ربطی ب هم ندارن خیلیا چادری نیستن ولی حیاشون از صدتا چادری ها بهتره خیلی ها هم زیر چادر ...

سلام عزیزم خوبین؟

عزیزم حیا اقسام مختلفی داره که پوشیش یکی از اونهاست

و چادر یکی از بهترین و راحت ترین نوع پوشش کامل هست

ممنون میشم عکسی از پوششی که به نظر شما حیا توش کامله رو اینجا بفرستید🙏

دقیقا حیا به چادر نیست

سلام عزیزم خوبین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیها هم با چادر خود نمایی می کنن و اصلنم حیا ندارن

سلام عزیزم خوبین؟

بعضی ها هم از جوانی سیگار میکشن انا الان ۸۰ سالشونه زنده ان ...

آیا این دلیل میشه که ضرر سیگار رو نادیده بگیریم و تشویق کنیم بقیه هم سیگار بکشن؟

سلام عزیزم خوبین؟ عزیزم حیا اقسام مختلفی داره که پوشیش یکی از اونهاست و چادر یکی از بهترین و راحت ...

بله حتما

اما متاسفانه الان سایت خرابه عکس نمیاد

وقتی درست شد ریپلایم‌کنین بفرستم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام عزیزم خوبین؟ عزیزم حیا اقسام مختلفی داره که پوشیش یکی از اونهاست و چادر یکی از بهترین و راحت ...

درست اما حیا رو از عکس هم نمیشه تشخیص داد عزیزم حیا فقط ظاهر نیست مدل رفتار حرف زدن نگاه کردن نشستن راه رفتن....حیا رو تعریف میکنه با دیدن ی عکس نمیشه به حیای یه نفر پی برد

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
من ک فقطو فقط راحتیم واسم مهمه...نمیگم هیچی واسم مهم نیس...متعهدو وفادار ب همسرمم...ولی اصلا واسم مه ...

خدا چون خداست همه رو دوست داره اما ما اگه خدا رو دوست داریم باید بفهمیم خدا چه نوع پوششی رو دوست داره

ممنون خودتون باز بفرستید هر وقت سایت خوب شد... لطفا همون پوششش مشابه به پوشش خودتون باشه

بله حتما

اگ فراموش کردم حتما یاداوری کنین

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من ک فقطو فقط راحتیم واسم مهمه...نمیگم هیچی واسم مهم نیس...متعهدو وفادار ب همسرمم...ولی اصلا واسم مه ...

توی جامعه همه جور ادم هست واسه همین در دین اسلام اومده که خانم ها پوشش خوبی داشته باشن تا از خطر انسان های هوسران در امان باشن.

حجاب واسه خودمان خوبه

درست اما حیا رو از عکس هم نمیشه تشخیص داد عزیزم حیا فقط ظاهر نیست مدل رفتار حرف زدن نگاه کردن نشستن ...

بله بنده هم عرض کردم حیا اقسام بسیار زیادی داره که تعدادیش رو شما گفتید یویش رو هم بنده

که اون یکی پوشش بود

قرار نیست از روی عکس تشخیص بریم اون فرد حیا داره یا نه قراره حیای پوشش رو بشناسیم

این که اون دوستمون گفت بعضیا چادر دارن اما خیلی... هستن

به این معناست که حیای پوشش دارن اما حیای رفتار و ... رو ندارن

بله بنده هم عرض کردم حیا اقسام بسیار زیادی داره که تعدادیش رو شما گفتید یویش رو هم بنده که اون یکی ...

سلام دوست خوب

بله منم منظورم همون حیای رفتاری هست و با چادر نمیشه گفت طرف تمام کمال با حیاس

به نظرم پوشش معمولی بهترین پوشش هس (یعنی شلوار کوتاه و مانتو جلو باز نباشه)، به نظرم بهترین پوشش ظاهری هس

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
سلام دوست خوب بله منم منظورم همون حیای رفتاری هست و با چادر نمیشه گفت طرف تمام کمال با حیاس به نظر ...

نمی دونم تونستم منظورمو خب برسونم یا نه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است