2777
2789
عنوان

خدا باحیا مرا دوست داره+عکس

448 بازدید | 46 پست

حیا نعمت خوب خداست اما متاسفانه بعضی با تبلیغات رسانه ای دارن روابط رو عادی میکنند.

بنظرم برای اینکه بفهمیم خدای مهربون چه پوششی رو دوست داره باید به قران و روایات مراجعه کنیم.

برای من نگاه خدا مهمتره تا نگاه بقیه.

حیا و چادر ربطی ب هم ندارن

خیلیا چادری نیستن ولی حیاشون از صدتا چادری ها بهتره

خیلی ها هم زیر چادر زیرزیرکی یکاری میکنن ک نگم بهتره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا تو سریالایی ک میسازن خیلی چیزارو دارن عادی میکنن

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

سلام عزیزم خدا همیییییییییییشه و در هر شرایطی بندش رو دوست داره

اما با حیا که باشید خوشحال میشه از کارتون

و با بیحیایی ناراحت

عین یه مادر در هر شرایطی بچشو دوست داره

وقتی کار خوب میکنه ذوق میکنه

و وقتی کار بد حسابی ناراحت میشه...اما ۱ ساعت بعد وقتی بچش میخوابه توی خواب قربون صدقه بچش میره

چه خوبه که همیشه خدا ازمون خوشحال باشه و ناراحتش نکنیم

حیا خوبه. کسی نمیگه بده ولی ربطش رو به چادر نفهمیدم

چادر یک نوع پوششی هست که برجستگی های بدن رو کامل پوشش میده و ادم های با حیا معمولا دوست ندارن اندامشان دیده بشه البته اگه پوشش دیگه هم باشه غیر چادر که اندام رو بپوشونه بازم خوبه

حیا واژه غیر فارسیه مفهومی نداره تو زندگیم

اتفاقا ما نباید گیر این مرزهای جغرافیایی که بقیه برامون معلوم کردن باشین.

انسان انسان است چه با زبان فارسی یا غیر فارسی

حیا و چادر ربطی ب هم ندارن خیلیا چادری نیستن ولی حیاشون از صدتا چادری ها بهتره خیلی ها هم زیر چادر ...

چادر یک نوع پوششی هست که برجستگی های بدن رو کامل پوشش میده و ادم های با حیا معمولا دوست ندارن اندامشان دیده بشه البته اگه پوشش دیگه هم باشه غیر چادر که اندام رو بپوشونه بازم خوبه

دقیقا حیا به چادر نیست

من ک فقطو فقط راحتیم واسم مهمه...نمیگم هیچی واسم مهم نیس...متعهدو وفادار ب همسرمم...ولی اصلا واسم مهم نیست ب قول شما برجستگیام معلوم باشه شال داشته باشم یا ن...ی بار قراره زندگی کنم دوس دارم هنین ی بار راحت باشم... خدا هم اونقد مهربون هست ک ب خاطر چن تا مو و شلوار کوتاه بازم همیشه و همه جا باهام بوده و تا الان هرچی ازش خواستم بهم داده

در من انگار کسی در پی انکار من است...

حیا و چادر ربطی ب هم ندارن خیلیا چادری نیستن ولی حیاشون از صدتا چادری ها بهتره خیلی ها هم زیر چادر ...

سلام عزیزم خوبین؟

عزیزم حیا اقسام مختلفی داره که پوشیش یکی از اونهاست

و چادر یکی از بهترین و راحت ترین نوع پوشش کامل هست

ممنون میشم عکسی از پوششی که به نظر شما حیا توش کامله رو اینجا بفرستید🙏