2777
2789
عنوان

حذف عکس دختران از جلد کتاب ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 42 پست

مشکلات مملکت حل شد  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتشون کنه. خدا به زمین گرم بزنتشون. الان چی میگن؟ با عکس کارتونی تحریک میشن یا دختر نباید درس بخونه؟ 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
واقعیت داره؟؟؟ چرا فقط این پایه هر جا تو اینستا دیدم فقط کتاب سوم بوده شاید واقعیت نداره

برید پیج خانم میلانی ، کامنت ها رو بخوونید متوجه میشید وه واقعیه 

بیخیال عزیزم...هرچی هم بگن...خودت و خودمون بابد درست فکر کنیم...۲۰سال دیگه مردم اصلن بچه دار نمیشن چ ...

دقیقا این وظیفه مهمی برای ما که دخترامون و پسرامون رو طوری تربیت کنیم که برای جنس مخالفشون احترام و حقوق قائل باشن این سیستم آموزشی دیگه چیزی برای یاد دادن نداره 

واقعیت داره؟؟؟ چرا فقط این پایه هر جا تو اینستا دیدم فقط کتاب سوم بوده شاید واقعیت نداره

پسر من سومه ، دخترا حذف شدن 🥺

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
برید پیج خانم میلانی ، کامنت ها رو بخوونید متوجه میشید وه واقعیه 

واقعا جای تاسف داره مردمو ب کجا دارن میبرن با این افکار هزار سال عقب افتادشون

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
من پسر ستیز نیستم  من با تفکر زن ستیزی و زدن تو سر دخترا مخالفم بچه و فرزند برای پدر و مادر ار ...

اینجا مشکلشون برتری نیست 

میخوان بگن که یعنی دختر و پسر باهم نباید بازی کنن 

پسرا با پسرا 

دخترا با دخترا 😕🤣

شما ز کجا میدونیند بخاطر ر تحریک نشدن عکس دخترارو حذف کردنه؟

مگه من گفتم برای تحریک حذف کردن ،  واقعا چه دلیلی میتونه شما رو قانع کنه و بگید اره کار درستیه ؟