2777
2789
عنوان

حذف عکس دختران از جلد کتاب ریاضی

567 بازدید | 42 پست

اون هایی که میشینن تز این جور حرکت ها رو میدن 

از همون خانواده هایی هستن که داشتن فرزند پسر رو برای خودشون یجور امتیاز میدونن و برای داشتن فرزند پسر هر راهی رو میرن ، این همه زن ستیزی و دختر ستیزی از کجا میاد واقعا ؟ چرا این تفکر یخ زده تموم نمیشه 

یه سری ادما مثل الت های جنسی متحرک هستن که تو جامعه هستن.تا وقتی اسنا هستن ازین جور مسایل هم هست .خدا ریشه کنشون کنه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال عزیزم...هرچی هم بگن...خودت و خودمون بابد درست فکر کنیم...۲۰سال دیگه مردم اصلن بچه دار نمیشن چ برسه ب دختر وپسر...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
حتما دانش اموزای پسر تحریک میشدن 🤣🤣🤣

من پسر ستیز نیستم 

من با تفکر زن ستیزی و زدن تو سر دخترا مخالفم بچه و فرزند برای پدر و مادر ارزشمندن 

ولی واقعا این هم عقده و آموزش اون به نسل بعد یعنی فاجعه فرهنگی یعنی برتری دادن یک جنس به جنس دیگه