2777
2789
عنوان

تخت تاشو

3203 بازدید | 22 پست

کسی برای بچه اش تخت تاشو خریده راضی هستید؟میخوام سرویس خواب دخترم روعوض کنم خیلی داغون شده ،اتاقشم کوچیکه ازکجا بخرم بهتره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میتونید ودرتوانتون هست کابینت سازیا کمددیواری باتخت تاشودارن که میتوتن براتون بسازن

ممنون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
شوهر خواهرم تو کارخونه مهبد کار میکنه بنظرم نخر😕

چراعزیزم توضیح میدی؟

من دارم چون خونه ی ما یک خوابه هست و هالمونم بزرگه من و خواهرم مبل های تخت خواب شو خریدیم سال 86 البته شرکتی بود امسال دادیم روکش و چرمشو عوض کردن و کاملا دوباره نو شد فومشم سرد گذاشتیم که خراب نشه

میخواید مبل تخت خواب شو یا هر نوع تخت تاشویی بخرین حتما شرکتی باشه که بعدا بتونین تعمیرش کنین اگه شرکتی نباشه باید بندازین بره بعد یه مدت

ما دو ماه پیش مبل های تخت خواب شو رو دادیم تعمیر طرف گفت اگه شرکتی نبود تعمیر نمیکردم باید مینداختینش دور 

من دارم چون خونه ی ما یک خوابه هست و هالمونم بزرگه من و خواهرم مبل های تخت خواب شو خریدیم سال 86 الب ...

مرسی عزیزم ازکجابخرم بهتره به نظرتون

چراعزیزم توضیح میدی؟

خودم داشتم 

بنظر من زیبایی نداره

اولاش ذوق و شوق دارید جمع میکنید بعد دیگه همون تخت معمولی میشه

بنظرم خوبه برای جلوی تی وی یا برای مهمان

برای اتاق خواب خوب نیست

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

آخ شرمنده گلم🌹

من تخت تاشو منظورم نبود

مبل تخت خواب شو منظورم بود

درست متوجه تاپیکت نشدم

ببخش من رو❤🌹

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
خودم داشتم  بنظر من زیبایی نداره اولاش ذوق و شوق دارید جمع میکنید بعد دیگه همون تخت معمولی می ...

ممنون ازنظرت

آخ شرمنده گلم🌹 من تخت تاشو منظورم نبود مبل تخت خواب شو منظورم بود درست متوجه تاپیکت نشدم ببخش م ...

فدای سرت