2777
2789
عنوان

تخت تاشو

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 22 پست
مرسی عزیزم ازکجابخرم بهتره به نظرتون

راستش من نمیدونم چون سال 86 خریدیم فقط میدونم اون شرکتی که ما خریدیم خیلی ساله که تعطیل شده ولی شرکتهای معتبر زیادن

فکر کنم بازار مبل یافت آبادم داره اما تو یافت آباد خیلی گرونه به نظرم برید اونجا رو ببینین قیمت و کیفیت دستتون میاد یه پرس و جو کنید ولی من جز بازار مبل متاسفانه جایی رو یادم نمیاد که مطمئن باشه و بشناسم ولی بدبختی اینجاس که تو بازار مبل هم خیلی گرونه اجناسش 😐

خودم داشتم  بنظر من زیبایی نداره اولاش ذوق و شوق دارید جمع میکنید بعد دیگه همون تخت معمولی می ...

والا ما 13 ساله داریم خیلی هم راضی هستیم شبا تخته روزا مبل 😁

مهمون که میاد دیگه جا کم نمیاریم تازه ما انسال دادیم تعمیر همچین نو و تمیز شده که انگار تازه خریدیمش کلا رنگ و چرمشم عوض کردیم یه چیز دیگه شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما 13 ساله داریم خیلی هم راضی هستیم شبا تخته روزا مبل 😁 مهمون که میاد دیگه جا کم نمیاریم تازه ...

مبارکتون باشه

ولی من خودم مهمان باشم نمیپسندم جایی که بقیه باسنشون رو میذارن سرم رو بذارم  

خودم هم داشتم تو سیسمونیِ خواهرم هم دادی ولی بنظر من اصلا خوب نیست

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
مبارکتون باشه ولی من خودم مهمان باشم نمیپسندم جایی که بقیه باسنشون رو میذارن سرم رو بذارم   &n ...

جایی که مهمون میشینه سرت و نمیذاری اونجا 😂

اون تیکه که بهش تکیه میدی پشتی مبل و میگم وقتی باز کنی اون قسمت میشه واسه سر گذاشتن اون قسمت که روش میشینن دیگه میره رو قسمتی که کمر و پاهای خودت روش قرار میگیره 😁

ولی سلیقه ای هست خیلیا دوست دارن و خیلی ها هم دوست ندارن این جور مبل ها رو 😉

ما چون خونمون یه خوابه هست مبلهای تخت خواب شو خریدیم ولی بدم نشد مهمون تعدادشون که زیاد باشه دیگه واسه نشستن جا کم نداریم میشینن رو این مبلها 

جایی که مهمون میشینه سرت و نمیذاری اونجا 😂 اون تیکه که بهش تکیه میدی پشتی مبل و میگم وقتی باز کنی ...

باز هم میگم مبارکتون باشه 

من نمیپسندم

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

من خونه ام اجاره است واسه همین کوچیکه اصلا جای تخت نداره اگه تخت بزارم دیگه نمیشه تو اتاق تکون خورد. خیلی هم گشتم قبل  خرید سرویس خواب که یه چیز نقلی و جمع و جور پیدا کنم.

آخر از این تختای تاشو خردیم خیلی باحاله شبیه کمد هست و خیلی اتاق رو بزرگ نشون میده فقط شبا که میخوایم بخوابیم بازش میکنیم بقیه روزم که اتاق و راحت استفاده میکنیم

اگه میتونید ودرتوانتون هست کابینت سازیا کمددیواری باتخت تاشودارن که میتوتن براتون بسازن

اگه تهرانی من از یه کسی گرفتم که خودش کارگاه داشت و فوق العاده خوبه کیفیتش من 5 ساله گرفتم و آخ نگفته شمارشو میذارم ازش مشورت بگیر 09124646522