2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 65 پست
ببنید ابجی من شوهرم خونوادش پر جمعیته خب؟ بعد یه برادرشوهر دارم خیییییبی مسخرس اگه شوهرم مثلا ب من ب ...

خب برادر شوهر منم اینو میگه زنش خواهرمه ولی مثلا موقع ظرف شستن شوهرم میره برای برادرشوهرم پیشبند میبنده اون برای این مایع ظرفشویی میاره شوخی میکنن ب هم میگن زن زده تو سرت خنگ شدی خل شدی ولی برای خندس فقط

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیکار کردی اونجوری شده؟

اون منو اینجوری کرده 😂😂اوایل جلو بقیه دستشم نمیگرفتم بهم گفت جلو بقیه یجوری انگار تو خونبهای بابام بودی دادن بمن 😂😂😂😂دیگ کم کم راه افتادم 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
مرسیییی فدات شم😍😍😍😘😘 عزیزم شما بشین باهاش حرف بزن محبتتو بیشتر کن انشاالله بتونی درستش کنی

ابجی باهاش حرف میزنم خب؟ میگه هی هی شروع شد یازم من خسته م من چی من چی .. ولی با خاهر زاده هاش بازی میکنه میگه میخنده خسته نیست؟ میگه اونارو که هرروز نمیبینم یا هرروز که مهمونی نیستم نمیشه خستگیمو ب اونا نشون بدم میگم دوس دارم برام غذا بکشی دوس دارم خونه مامانت اینا که کار میکنم بیای یواشکی بهم بگی خسته نباشی حانومی یا یهووووویی پیام بدی بهم من خیلی تو رویام ابجی؟ بخدا دیدم مردای رمانتیک و این مدلی ولی مال من تا میرسخ ب خونخ مامانش ۱۸۰ درجه عوض میشه انگار اصلا زنش نیستم

توقصه هاهم نیست امادیگه هرکی یه اخلاقی داره 

شوهرمن چون من مادروخواهرندارم خیلی توجمع بهم توجه میکنه حواسش هست جوری که چندوقت پیش بابام میگفت فامیل هامیگن ازدامادت خوشمون میادزنشوتنهانمیزاره تومراسم هابهش احترام میزاره 

البته من خودم قبل ازدواج بهش گفته بودم دوست دارم توجمع احترام همونگهداریم 

ابجی باهاش حرف میزنم خب؟ میگه هی هی شروع شد یازم من خسته م من چی من چی .. ولی با خاهر زاده هاش بازی ...

یه بار شوهرم با خواهرا وخواهرزاده هاش نشسته بود به منم گفت بیا پیشم بشین من خر نرفتم ازش دلگیر بودم.ولی بایدبرا حرص دادن خواهرشوهرم هم شده بود میرفتم 

نمیدونم چرا یه محبت ساده از نظر بعضیا جز غیر ممکنا میشه 😐ما مثلا میایم عکس بگیریم تو جمع شوهرم منو ...

اره واقعا

شوهر من وقتی سرکار باشم و خودش زودتر از من رسیده جوری ازم استقبال میکنه که من واقعا اینکارو نمیکنم براش😁الانم که باردارم همش هوامو داره تا یه اخ کوچیک بگم بزور منو میبره دکتر😬واقعا محبتاش زیاده البته خانوادش کلا اینطورن برادر شوهرم که زنش میخواد بره بیرون کفششو جلوش جفت میکنه بخدا

همه چی به فرهنگ بستگی داره

ابجی باهاش حرف میزنم خب؟ میگه هی هی شروع شد یازم من خسته م من چی من چی .. ولی با خاهر زاده هاش بازی ...

شاید خجالت میکشه

ببین توقع محبت بیرون از خونه رو فعلا نداشته باش

اول بزار اینکارا رو واست تو خونه انجام بده

بعدش کم کم که راه افتاد خود به خود پیش خانوادش هم محبت میکنه

با سیاست پیش برو انشاالله درست میشی فدات شم

ما باهم میریم سر کار محل کارمون یکیه و بابامم یکم مخالف محبت تو جمع خودش قربون صدقه مامانم میده ها و ...

رک بگم خیلی بچه ای،،،پدرت هرکاری هم بکنه شما نباید جلو شوهرت مسخرش کنی،،،منتظر عواقب این رفتار از طرف شوهرت باش،ی روز ی جوری به روت میاره که نفهمی چجوری جبران کنی کار اشتباهت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
رک بگم خیلی بچه ای،،،پدرت هرکاری هم بکنه شما نباید جلو شوهرت مسخرش کنی،،،منتظر عواقب این رفتار از طر ...

عزیزم بابامو مسخره نمیکنم ک ....شوخی هایی ک همیشه با شوهرم با شکلک میکنم رو میرم پشت سر بابام ک بابام نبینه بد نگاه کنه 😂😂

عزیزم بابامو مسخره نمیکنم ک ....شوخی هایی ک همیشه با شوهرم با شکلک میکنم رو میرم پشت سر بابام ک بابا ...

اها..من فکر کردم پدرت مسخره میکنی،،

خوشبخت باشی عزبزم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خب برادر شوهر منم اینو میگه زنش خواهرمه ولی مثلا موقع ظرف شستن شوهرم میره برای برادرشوهرم پیشبند میب ...

من خیلی دوس دارم شوهرم باهام شوخی کنخ تو جمع حرف برنه باهام.  ولی برادر شوهر من و خونوادش خیلی بدشون میاد مرد انقد دورو بر زن باشه در صورتی که خودشون تو جمع همشششش با زنسون حرف میزنند خدانکنه شوهر من یه چیزی ب من بگه یه چشم ساده فووووووورا داستان میشه واسش

اها..من فکر کردم پدرت مسخره میکنی،، خوشبخت باشی عزبزم

قربونت عزیزم نه بابام عشقه منه فقط میترسیم جلوش زیاد شوخی کنیم 

من خیلی دوس دارم شوهرم باهام شوخی کنخ تو جمع حرف برنه باهام.  ولی برادر شوهر من و خونوادش خیلی ...

چن وقته عروسی کردید؟کم کم یخش اب میش

یه بار شوهرم با خواهرا وخواهرزاده هاش نشسته بود به منم گفت بیا پیشم بشین من خر نرفتم ازش دلگیر بودم. ...

دور از جوون هیییی چقد مسخرس شوهر ادم باهاش تو جمع غریبگی کنه