2821
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 65 پست
والاخخخ نهایت مهربونی شوهره من اونم تو حاملگیم این بود که:زندایی شوهرم هی میگفت بیا کمک ظرفارو حداق ...

والا اینجا ایران...اون صبحامه تو رخت خواب و اینا برای اروپاس🤣ما ته تهش تو تخت بیمارستان صبحانه بخوریم دور از جون جمع

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عاشقتونم نینی سایتیا که همتون فهمیدین استارتر الکی لوسه.اسی زندگی واقعیه.ما تو ایرااااانیم ازاین خب ...

همچینم تو قصه ها نیستا😐

شوهر من اینطوریه هر جا بریم حواسش به منه حتی اگر خونه مامانم اینا برم بازم هوامو داره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ابجی اره درست میگی مال قصه هاست.  ولی انقد دوست دارم اینجوری باشه اصلا خیلی کم محلم میذاره پیش ...

تو زنی اون مرده.بخدا که من مرده اینجوری که تو بخوای اصلااا ندیدم.یه مدلم اگه باشه

بیشتر خدفش خوب نشون دادن خودش توجمع هست و نه عشق

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
من که ندیدم به این شدت که اصلااا ندیدم

والا میگید پز میده ولی شوهر من جلو همه یهو لپمو میکشه میگه دیبدمینی چطوری 😂😂یا مثلا من جمعه نمیرم سر کار ولی شوهرم اگ کارش مونده باشه یه ساعت میره میاد هرکیم خونمون باشه میاد بوس میکنه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
شما باید  به محبت ادامه بدی

تا یاد بگیره؟ شده عقده ور دلم که بهم توجه کنه بیاد بگه بیا بغلم خستگیم در بره بعد بشینه پای گوششی و حساب کتابش  یا اینور اونور بهم توجه کنه شوخی کنه باهام حرف بزنه اصلاهیچی حرف نمیزنه باهام یا میگه خودتو جمع کن بریم یا میگه چای بیار برام تموم.  اصلا هیچی دیگه نمیگخ باهام

تو چیکار میکنی؟ 

بیخیال میشم قیافه میگیرم😂تا خودش میاد میگه چی شده میگم اینجوریه بعد دو مین میاد باز میره😂منم بیخیال میشم حالا برادر شوهر و پدر شوهرم برعکس شوهر منم ببین من چه حرصی میخورم😂

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
تو قصه ها هم نیستاااا خیلیا اینجورین 

حرفتون درست،،ولی فرهنگ خانواده مهمه،،،بعصی جمعا نمیپسندن روابط خیلی عشقولانه ...یا مردی که خسته کوفته میاد خونه من و شما باید بریم استقبالش نه اینکه اون بیاد قایم باشک بازی ما پیدا کنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
همچینم تو قصه ها نیستا😐 شوهر من اینطوریه هر جا بریم حواسش به منه حتی اگر خونه مامانم اینا برم بازم ...

چقد قشنگه ایشالا اینجوری بمونید برای هم تا ابد چشم حسودتون کور ابجی جان

همچینم تو قصه ها نیستا😐 شوهر من اینطوریه هر جا بریم حواسش به منه حتی اگر خونه مامانم اینا برم بازم ...

نمیدونم چرا یه محبت ساده از نظر بعضیا جز غیر ممکنا میشه 😐ما مثلا میایم عکس بگیریم تو جمع شوهرم منو بغل میکنه در صورتی ک خیلیا رو دیدم روشون نمیشه 😐

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
حرفتون درست،،ولی فرهنگ خانواده مهمه،،،بعصی جمعا نمیپسندن روابط خیلی عشقولانه ...یا مردی که خسته کوفت ...

ببنید ابجی من شوهرم خونوادش پر جمعیته خب؟ بعد یه برادرشوهر دارم خیییییبی مسخرس اگه شوهرم مثلا ب من بگه چشم کلی ور گوشش حرف میزنه و میگه زن ذلیل نباشه و از اینا کلا خونوادش بدشون میاد مرد ب زن محبت کنه یه جوریه ن

بیخیال میشم قیافه میگیرم😂تا خودش میاد میگه چی شده میگم اینجوریه بعد دو مین میاد باز میره😂منم بیخیا ...

من اگه اخم کنم باهاش حرف نزنم اون قهر میکنه میگه بدم میاد از زنی که اخمو باشه سر هرجیز و ناچیزی اخم و تخم کنه وقتیم میگم باهام حرف بزن اذیت میشم تو جمع اصلا با من حرف نمیزنی یا میگی چای یا میگی اب هیچی دیگه نمیگی میگخ هی هی بابااااااا گیر شروع شد 

حرفتون درست،،ولی فرهنگ خانواده مهمه،،،بعصی جمعا نمیپسندن روابط خیلی عشقولانه ...یا مردی که خسته کوفت ...

ما باهم میریم سر کار محل کارمون یکیه و بابامم یکم مخالف محبت تو جمع خودش قربون صدقه مامانم میده ها ولی داماد ب دخترش بگه قربونت برم نگاه بد میکنه 😂😂ما جلو بابام رعایت میکنیم میرم پشت سر بابام شکلک در میارم برا شوهرم 😂😂😂