2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 65 پست
چن وقته عروسی کردید؟کم کم یخش اب میش

یک سالو نیم. ازدواج کردیم.  تو خونه شوخی میکنیم بد نیست ولی از سرکار که میاد گوشبش دستشه حساب و کتاب میکنه بعدش تلویزیون میبینه مثلا دوس دارم بیاد بهم بگه پاشو بیا بغلم خستگیم در بره نمیگه همش من میرم میگم یا خونه مامانش کار میکنم میخام بیاد یواشکی بگه خسته نباشبد یا غذا بکشه برام یا باهام شوخی کنه خیلی دوس دارم تو جمع مخبت کنه بهمو توجه کنه اما اصصصصصصصصصلا نمیکنه ته حرف زدنش یه چای بیار یه لیوان اب بیار پاشو بریم ایناس.  بعد کخ اخم میکنم قهر میکنم میگم دوس دارم اینجوری باشی باهام میگه هی هی ای باباااااا توهم دلت خوشششه یا میگه هی هی قر زدن شروع شد اصلا نمیدونم چیکار کنم چجوری رفتار کنم اذیت نشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یک سالو نیم. ازدواج کردیم.  تو خونه شوخی میکنیم بد نیست ولی از سرکار که میاد گوشبش دستشه حساب و ...

خب خودت یادش بده از سرکار اومد بپر بغلش بوسش کن سرش تو گوشی بود برو بغلش بگو اومدم بوس زوری بدم بهتو بخند 😊سر سفره بگو ببخشید میشه برا منم بکشی یا کارات تموم شد خونه مادرش برو بشین کنارش بگو خسته نباشم اقا😊با لبخند و خنده بگو همرو

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
خب خودت یادش بده از سرکار اومد بپر بغلش بوسش کن سرش تو گوشی بود برو بغلش بگو اومدم بوس زوری بدم بهتو ...

میدونی ابجی شوهرم خییییییییییلی دوس داره یکی واسه مامانش کار کنه میمیره براش.  بعد یکی از جاریام انققققققققد کار میکنه برا مامانش خیلی دوسش دارن میام مثلا میگم ای ای دیدی چقد کار کردمااااا ب شوخی ... میگه جای زن داداشم بودی چیکار میکردی صبح تا شب کار میکنه منم گفتم کاری که از رووو دورویی باشع کار نیست جاریم خیلی دوروه خیلی چاپلوسه ب همممممممع محبت میکنه همه کارم زیاد میکنه دیگه اینطوری جوابمو میده بعد اگه پاشن مثلا یه دور چایی بیارن فورا بهم میگه پاشو پاشو تو بیار خیلی دوس داره کار کنم فقط در حد پاشو اب بیار چای بیار اینا بتهام حرف میزنه انقد زووود منم چشام پر اب میشه دلم پر میشه بغضم میگیره بدشم میاد اخم کنم موندم چیکاذ کنم 

میدونی ابجی شوهرم خییییییییییلی دوس داره یکی واسه مامانش کار کنه میمیره براش.  بعد یکی از جاریا ...

اصلا کار نکن مگه نوکر ننشی

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
اصلا کار نکن مگه نوکر ننشی

نه من ب اندازه توان خودم کار میکنم اصلا اذیت نمیکمم خودمو ولی اونا فقط جاریمو دوس دارن و تعریفشو میکنند و جون حاریم زیاد کار میکنه انتظار دارن منم خیلی کار کنم

محبتتو ادامه بده .. ولی سعی کن با دست پس بزنی و با پا پیش بکشی ... کلا ذات آدما اینه زیادی بری سمت کسی ازت فاصله میگیره حتی خواهر برادر خودتم که باشن .... عشق بورز و عاشق باش .. نگم خدایی نکرده محبت نکن ولی بعضی وقتا تشنش بذار ... تا قدر کارهایی که تو زیاد انجام دادی و براش عادی شده و فکر میکنه چیز خاصی نیست رو بدونه ... هستن آقایونی که سالی یکبار خانوماشون خسته نباشیدم بهشون نمیگن ..

دور از جوون هیییی چقد مسخرس شوهر ادم باهاش تو جمع غریبگی کنه 

خیلی امشب باهاش دعوا کردم کلی گریه کردم آخرشم گفت زر زر نکن رفت از خونه بیرون دلم  الان خونه اما اگه ننه اش بود کلی قربون صدقه اش میرفت ننه شم خودشو لوس میکرد به خدا دلم داره میترکه.گریه عای ننش همش فیلمه ولی بلده با احساسات آدما چه جور بازی کنه و مظلوم نمایی کنه اما من بیچاره حسین مظلومم باشم عین شمر میبینه منو این چه شانسی من دارم

ابجی اره درست میگی مال قصه هاست.  ولی انقد دوست دارم اینجوری باشه اصلا خیلی کم محلم میذاره پیش ...

عزیزم باید انقد خودت کرم بریزی شیطونی کنی تا راه بیفته

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

به نظرم شوهر داری در مفهوم عامه 

آسون ترین کار دنیاست 

ولی اگه عاشق هم باشید از قبل و زیر به سقف برید خیلی سخته 

اما اگر به طور سنتی ازدواج کرده باشین خیلی راحته شوهر داری 

اون عشقته که ده دقیقه ازش بی خبر باشی قلبت تند تند میزنه ولی باکسی که سنتی ازدواج می‌کنی این طور نیستی 

واقعا من نمیدونم چرا اکثر مردا جلو خانوادشون یجور دیگه میشن.

اصلا خودتو ناراحت نکن ک هرچی من دیدم همیجوری بوده.مهم اینه خودتون باشین توجه لازموبهت بکنه

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️