2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کنم منظور از سنتی خواستگاریه بیشتر

آقا سنتی باشه یعنی خیلی به رسم و رسوم و همه جیززز پایبنده طوری که سرپیچی ازش رو گناه میدونه و این خیلی بده و تو رو اذیت میکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ابدا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نمی پسندم. دوس دارم لباسای قشنگ بپوشم دوس دارم مردم اهل تفریح و گردش باشه و راحت بهم ابراز علاقه کنه. 

مرد سنتی از اینکارا نمی کنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

نه اصلا

اینجور مردا فکرشون مال عهد بوقه

زن فقط باید پسر بیاره

تنها نره بیرون

با مرد همکلام نشه

هر چی گفت باید بگی چسم و حق اعتراض نداری

و...خیلی چیزای دیگه که دخترای امروزی نمیتونن تحملش کنن

برای من خیلییییی بده

برداشت من وقتی میگن مرد سنتی اینه:

برای حق و حقوق زن مثل حق طلاق، حضانت، کار و... ارزش چندانی قائل نیست

اعتقاد داره همه چی باید با روشهای قدیمی و رسم و رسومات انجام بشه

نمیتونه تفکرات انسان مدرن رو بپذیره

در موراد شدیدتر هم از اوناییه که همسر و بچه‌اش رو میندازه توی قفس

لزوما چیز بدی نیست که بقیه گفتن. میتونه کسی باشه که به نقشهای سنتی زن و مرد معتقده. تا وقتی همسرشم همین اعتقاد را داره مشکلی نیست. حداقل تکلیفش با خودش مشخصه و دروغ نمی گه.

خیلی از مردهای که میگن سنتی نیستن در واقع از سنتی ها هم سنتی ترن فقط اعتقاد دارن زن باید خرج خودشم بده!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز