2777
2789
عنوان

خالم زندگیمو جهنم کرده 😔

1853 بازدید | 105 پست

چندماه پیش شوهرم وام کلان برداشت که تریلی بخره حالا شوهرخالمم چون بیکار بود بدجور طمع کار و زرنگه شصتش خبردار میشه ک شوهرم یه مقدار پول دستشه .من وقتی تو بیمارستان بودم داشتم زایمان میکردم 4روز بستری بودم .به شوهرم زنگ میزنن دعوت میکنن خونشون اونجا مخشو میخورن ک اره بیا باهم شریکی بخرم بقران حتی یه میلیون هم اون پول نداشت حالا شوهرم میگه گف یه میلیون از پولها بده خرج خونم کنم چون بیکاره خیلی وقته😐 بااین وضع حالا شریک هم شد .اصلا نفهمیدم روزای بدو تولد بچم چطور گذشت باافسردگی زایمانم تنهایی سرکردم چون شوهرم همش دنبال ماشین بود ک بخرن کل ایرانو زیرو رو کردن حتی شبا هم خونه نمیومد تو راه بود .بالاخره بعد یکماه گشتن ماشینو خریدن شوهرخالم پایه یک داره قرار بود اون ماشینو برونه حالا یه سرویس رف مشهد بار بود اومد گف دیگه نمیرم ماشینو بفروشیم 😐 حالا هی از شوهرم اصرار از اون انکار ک اخه چرا بفروشیم مگه اینهمه دنبال ماشین نبودیم مگه خودت نگفتی من میرونم ........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چه دلیل میگه بفروشیم

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

من که نفهمیدم

شما گفتین پول نذاشته حتی یه ملیون هم گرفته

بعد گفتین شریک شده

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

آخرش فروختن دیگه ماشینو حالا همه قسط های وام هم مونده کلی هم خرج ماشین کرده بود همه اینا هم رو دوش سوهرمه چون شوهرخالم میگه مو داره بکن😑 حالا ک فروختن پپولو ریختن حساب سوهرم سوهرخالم میگه پولو باید نصف کنیم چون ماشینو شریک بودیم شوهرم هرچی میگه بابا مردحسابی وام ها بنام منه برا منه من لطف کردم دلم به رحم اومد شریک ماشین کردمت دیدم بیکاری دیگه ماشینو نروندی فروختی تو وام ک سهمی نداری فردا نتونی قسط هاشو بدی من به دردسر میفتم میگه شکایت میکنم میام دم درتون دادوفریاد را میندازم ابروتو میبرم باید هرجور شده بدی😐

آخرش فروختن دیگه ماشینو حالا همه قسط های وام هم مونده کلی هم خرج ماشین کرده بود همه اینا هم رو دوش س ...

وای چه پرو 

اصلا و ابدا کوتاه نیاین پول بدین بهشا

مردم چه پروان

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
آخرش فروختن دیگه ماشینو حالا همه قسط های وام هم مونده کلی هم خرج ماشین کرده بود همه اینا هم رو دوش س ...

شما چقدر ساده این

چرا فروختین🤦‍♀️