بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر خودم کار خاصی برا غذا هام نمیکنم فقط صلوات و بسم الله الرحمن الرحیم میگم
وادویه هارو با نیت مثلا اگه دوتا میخواد از ی چیزی میگم یا امام حسن مجتبی از ی چیز دیگه یکی میخواد میگم یا امیرالمومنین اینجوری هم غذا متبرک میشه م خوش مزه
بنظرتون چیکار کنم بادمجون روغن نگیره زیاد...یدفه توی ماهیتابه دوطرفه گذاشتم آب و روغن ریختم تا هم پخته شه هم سرخ بد نشد ولی حس میکنم سرخ کنم بادمجون و خشمزه تر میشه واسه کشک بادمجون
یه پیاز رو نگینی میکنم یه کم تفت میدم که سبک شه..بعد چندتا تیکه فلفل دلمه و یه سیر خورد شده میندازم توش تیکه های مرع رو روش میزارم در قابلمه رو میبندم زیرشو کم میکنم تا یه ربع قشنگ بخار میکنه مرع مزه دار و طعم دار میشه بعد یه استکان ابش میکنم دوباره میزارم بپزه ..اخر سر هم رب رو تفت میدم میریزم روی مرغ درشو دمی میزارم تا قشنگ بپزه...فقط با حرارت پایین..عالی میشه اینو یه سر اشپز ماهر یادم داد
بنظرتون چیکار کنم بادمجون روغن نگیره زیاد...یدفه توی ماهیتابه دوطرفه گذاشتم آب و روغن ریختم تا هم پخ ...
بادمجون روتوی آب و نمک بذار چند ساعت بعد توی آ بکش بریزتوی یه ظرف گود روغن زیاد بریزطوری که بادمجان شناورباشه توی روغن دبا حرارت زیاد سریع سرخ میشه و روغن جذب نمیکنه