2777
2789
دخترکلهر
تعداد پست: 2952

بچه ها تروقران گزارش بزنین سر قضیه عکس تو چالشم چرت و پرت میگن بدتر قلبم درد میگیره...براتون صلوات میفرستم....مرسی😭😭😭😭😭😭😭https://www.ninisite.com/discussion/topic/4996807/چالش-

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر خودم کار خاصی برا غذا هام نمیکنم فقط صلوات و بسم الله الرحمن الرحیم میگم

وادویه هارو با نیت مثلا اگه دوتا میخواد از ی چیزی میگم یا امام حسن مجتبی از ی چیز دیگه یکی میخواد میگم یا امیرالمومنین اینجوری هم غذا متبرک میشه م خوش مزه

بنظرتون چیکار کنم بادمجون روغن نگیره زیاد...یدفه توی ماهیتابه دوطرفه گذاشتم آب و روغن ریختم تا هم پخته شه هم سرخ بد نشد ولی حس میکنم سرخ کنم بادمجون و خشمزه تر میشه واسه کشک بادمجون

مرغ لطفا

یه پیاز رو نگینی میکنم یه کم تفت میدم که سبک شه..بعد چندتا تیکه فلفل دلمه و یه سیر خورد شده میندازم توش تیکه های مرع رو روش میزارم در قابلمه رو میبندم زیرشو کم میکنم تا یه ربع قشنگ بخار میکنه مرع مزه دار و طعم دار میشه بعد یه استکان ابش میکنم دوباره میزارم بپزه ..اخر سر هم رب رو تفت میدم میریزم روی مرغ درشو دمی میزارم تا قشنگ بپزه...فقط با حرارت پایین..عالی میشه اینو یه سر اشپز ماهر یادم داد

بنظرتون چیکار کنم بادمجون روغن نگیره زیاد...یدفه توی ماهیتابه دوطرفه گذاشتم آب و روغن ریختم تا هم پخ ...

نه اتفاقا من برا کشک بادمجون خیلی سرخ نمیکنم...راستی هر کی کشک بادمجونامو میخوره عاشقش میشه خداییش

بنظرتون چیکار کنم بادمجون روغن نگیره زیاد...یدفه توی ماهیتابه دوطرفه گذاشتم آب و روغن ریختم تا هم پخ ...

بادمجون روتوی آب و نمک بذار چند ساعت بعد توی آ بکش بریزتوی یه ظرف گود روغن زیاد بریزطوری که بادمجان شناورباشه توی روغن دبا حرارت زیاد سریع سرخ میشه و روغن جذب نمیکنه

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
بادمجون روتوی آب و نمک بذار چند ساعت بعد توی آ بکش بریزتوی یه ظرف گود روغن زیاد بریزطوری که بادمجان ...

تو آب نمک ک میزارم اخه اونهمه روغن طعم بادمجون میگیره روغنشو چ کنم