2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فکر کنم شیر بها به نامزدت تعلق میگیره😐

واقعا چ خبره لرزه به بدنم افتاد ۱۴ سالگی نامزد کرده تازه خیانتم کرده خخخخ

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

تکلیف تو که معلومه

تکلیف اون نامزدت مشخص کن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

این دیگه پرسیدن داره بهم بزن تو الان نامزدی داری خیانت میکنی بری زیر ی سقف قراره چی بشه؟ اگر بعدا لو ...

میترسم از خونوادم از ی طرفم میگم جداشم اگه به اونی ک میخام ندن چی

ینی میگی چیکار کنم

نمیدونم 

چقدر بچه بودی آخه همه اش تقصیر خانوادته متاسفانه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ابجیم جاریمه از اینور پسر عممه سر همین قضیه موندم ب نظرت چ گوهی بخورم؟

کاریو انجام بده که دلت میخواد،هیچوقت بخاطردیگران زندگیتو خراب نکن،تو فقط یکبار زندگی میکنی.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش