2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزيزم

تو یکی از تایپپیکت هات من رو صدا زده بودی

کاری داشتین؟اون تایپیکت تعطیل شده بود ظاهرا بچه ها براش گزارش نامناسب بودن و نی نی یار تعطیل کرده

درخواست دوستی دادم بهت...حالا یا اینجا کارت رو بگو یا تو صفحه ی شخصی

تو یکی از تایپپیکت هات من رو صدا زده بودی کاری داشتین؟اون تایپیکت تعطیل شده بود ظاهرا بچه ها براش گ ...

اره الان ديدم تعطيل شده😐 تاپيك زده بودم دروغاي اون دختره كه مثلا خريداشو گذاشته بود رو كرده بودم شمارم تگ كردم چون ديدم تو تاپيكش به شما و چندنفر ديگه گفته بود حسود و عقده اي

اره الان ديدم تعطيل شده😐 تاپيك زده بودم دروغاي اون دختره كه مثلا خريداشو گذاشته بود رو كرده بودم شم ...

عزیز دلم واقعا نمیدونم هدفش از این کار چی هست

چه دلیلی داره با چهارتا دروغ بخای تو مجازی فخر فردشی کنی واسه یه سریا ها که اصلا شرایط شرایط مالی خوبی ندارن...تو همون تایپیک دیروزیش خیلی ن هانوشتن  خوشبحالت.....این کلمه پر از حسرت هست.....حالا بماند که تمام عکساش و تایپیک هاش دروغ هست که به راحتی میتونم اثبات کنم.....

عزیز دلم واقعا نمیدونم هدفش از این کار چی هست چه دلیلی داره با چهارتا دروغ بخای تو مجازی فخر فردشی ...

منم اثبات كردم تا بچه ها اينقد زود هرچيزيو اينجا باور نكنن ولي تركيد!!