سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
رژیمم اتفاقا خیلی سخت بود فقط حق داشتیم پروتئین کم چرب بخوریم و میگه با محدودیت 103 کیلو ام
منم ۹۴ کیلوم این رژیمش
توجه: در این برنامه غذایی خوردن نوشابه های گازدار، قند و شکر، شیرینی و شکلات و کلوچه،نوشابه های الکلی و لیموناد، نان سفید و پاستا و سیب زمینی و ماکارونی جدا ممنوع هست و باید از مصرفشون خودداری کنید:43:
روز 1-2 روز های گرسنگی
برای صبحانه 1 تا 2 لیتر شیر ، برای ناهر 1ل اب گوجه فرنگی ، و برای شام 2 واحد نان گندم سبوس دار
روز 3-4 روز پروتئین
8-9 صبح: 1 فنجون فهوه با شیر ،1/2 ق چ کره ،1/2 ق چ عسل،یک تکه نان سبوس دار 1-2 بعد از ظهر: 1ل اب گوشت ، 100 گرم گوشت قرمز یا ماهی ، 1 واحد نان سبوس دار 4-5 عصر 1ل شیر یا چای ،1/2 ق چ عسل 7 عصر: 100 گرم گوشت پخته یا 2 عدد تخم مرغ ابپز ،50 گرم پنیر ،1ل شیر
روز 5-6 روز سبزیجات
8 صبح: 2عدد سیب یا 2 عدد پرتقال 12 ظهر: سوپ سبزیجات و سالاد سبزیجات بدون سیب زمینی 4-5 عصر: 2 عدد سیب یا 2 عدد پرتقال 7 عصر :سالاد سبزیجات شامل کلم برگ،چغندر و هویج ، 1واحد نان سبوس دار 1ل چای ،1/2 ق چ عسل
*روزی 1 عدد مولتی ویتامین مصرف شود *از پنیر محلی کم نمک استفاده شود *این رژیم غذایی رو تا 20 روز ادامه دهید