2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای بری پیکر تراشی ب نظر من ک خطرناکه این چیزا با ورزش آدم لاغر میشه بری باشگاه 

نه کلا دارم در مورد تموم عمل ها تحقیق می کنم چون با رژیم هیچی کم نمی کنم با رژیمی که هر کی گرفته هفته ای یک کیلو کم کرده من هیچی کم نمی کنم

نه کلا دارم در مورد تموم عمل ها تحقیق می کنم چون با رژیم هیچی کم نمی کنم با رژیمی که هر کی گرفته هفت ...

واقعا یعنی رژیم کم نمی کنه منم میخواستم رژیم بگیرم ورزش تو باشگاه عالیه اون وزن و کم میکنه خدایی من خیلی هارو دیدم من نمیتونم برم باشگاه شوهرم نمیزاره 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
نه کلا دارم در مورد تموم عمل ها تحقیق می کنم چون با رژیم هیچی کم نمی کنم با رژیمی که هر کی گرفته هفت ...

شاید استپ کردی من خواهرم استپ کرد ی رژیم سنگیییین بش داد قشنگ هر دو روز داره ی کیلو کم میکنه

من فردا میخوام انجامش بدم ولی بشدت سخته 

چند کیلیویی؟؟

رژیم گرفتن صبر میخواد 

ولی شاید روش لاغریت اشتباه باشه به نظرم اگر رژیم بگیری هم ورزش کنی خیلی خوب میشه

واقعا یعنی رژیم کم نمی کنه منم میخواستم رژیم بگیرم ورزش تو باشگاه عالیه اون وزن و کم میکنه خدایی من ...

نه مسئله اینه که من سوخت و ساز بدنم پایینه وگرنه رژیم برای خیلیا تاثیر داره

واقعا یعنی رژیم کم نمی کنه منم میخواستم رژیم بگیرم ورزش تو باشگاه عالیه اون وزن و کم میکنه خدایی من ...

من میرم باشگاه خیلی عالی کم میکنم ولی چون خسته میشم از زندگی میفتم وزنم بالاست بدنم کوفته میشه

والبتت بشدت تنبلم

کاش ی دستگاهی بود میرفتی داخلش ی ساعت بعد لاغر بیرون میومدی🤪🤤

شاید استپ کردی من خواهرم استپ کرد ی رژیم سنگیییین بش داد قشنگ هر دو روز داره ی کیلو کم میکنه من فرد ...

رژیمم اتفاقا خیلی سخت بود فقط حق داشتیم پروتئین کم چرب بخوریم و میگه با محدودیت 

103 کیلو ام

ای جان تو چند وقت این مقدار کم کرد  عمل معده بود یا پیکر تراشی

نمیدونم اولش خیلی سریع وزن کم کرد الان فک کنم نزدیک دو سه سال شده

اسم عمل رو یادم نیست فقط میدونم قسمتی از معدش رو برداشتن 

الان طب سوزنی میره نزدیک یه تومن هرماه  قرص مولتی ویتامین میخوره خیلی به خودش میرسه لامصب 

من میرم باشگاه خیلی عالی کم میکنم ولی چون خسته میشم از زندگی میفتم وزنم بالاست بدنم کوفته میشه والب ...

خخخخ جالبه والا چیز قشنگی گفتی اونم تو آینده نزدیک در میاد والا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
رژیمم اتفاقا خیلی سخت بود فقط حق داشتیم پروتئین کم چرب بخوریم و میگه با محدودیت  103 کیلو ام

منم ۹۴ کیلوم این رژیمش

توجه: در این برنامه غذایی خوردن نوشابه های گازدار، قند و شکر، شیرینی و شکلات و کلوچه،نوشابه های الکلی و لیموناد، نان سفید و پاستا و سیب زمینی و ماکارونی جدا ممنوع هست و باید از مصرفشون خودداری کنید:43:

روز 1-2 روز های گرسنگی

برای صبحانه 1 تا 2 لیتر شیر ، برای ناهر 1ل اب گوجه فرنگی ، و برای شام 2 واحد نان گندم سبوس دار

روز 3-4 روز پروتئین

8-9 صبح: 1 فنجون فهوه با شیر ،1/2 ق چ کره ،1/2 ق چ عسل،یک تکه نان سبوس دار
1-2 بعد از ظهر: 1ل اب گوشت ، 100 گرم گوشت قرمز یا ماهی ، 1 واحد نان سبوس دار
4-5 عصر 1ل شیر یا چای ،1/2 ق چ عسل
7 عصر: 100 گرم گوشت پخته یا 2 عدد تخم مرغ ابپز ،50 گرم پنیر ،1ل شیر

روز 5-6 روز سبزیجات

8 صبح: 2عدد سیب یا 2 عدد پرتقال
12 ظهر: سوپ سبزیجات و سالاد سبزیجات بدون سیب زمینی
4-5 عصر: 2 عدد سیب یا 2 عدد پرتقال
7 عصر :سالاد سبزیجات شامل کلم برگ،چغندر و هویج ، 1واحد نان سبوس دار 1ل چای ،1/2 ق چ عسل

*روزی 1 عدد مولتی ویتامین مصرف شود
*از پنیر محلی کم نمک استفاده شود
*این رژیم غذایی رو تا 20 روز ادامه دهید