2777
2789
نمیدونم اولش خیلی سریع وزن کم کرد الان فک کنم نزدیک دو سه سال شده اسم عمل رو یادم نیست فقط میدونم ق ...

گلمممم پول دوای هر دردیه گیریم عمل کردم از کجا بیارم هرماه این همه مولتی ویتامین بخرم😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۹۴ کیلوم این رژیمش توجه: در این برنامه غذایی خوردن نوشابه های گازدار، قند و شکر، شیرینی و شک ...

من اینقدر رژیم های مختلف گرفتم که واقعا خسته شدم😢

ننی دونم چیکار کنم هر ورزشی هم که می کنم همین که ولش می کنم وزنم چند برابر بر می گرده

گلمممم پول دوای هر دردیه گیریم عمل کردم از کجا بیارم هرماه این همه مولتی ویتامین بخرم😂😂

همون دیگه شوهرش پول همه چیو میده واقعا پول دوای هردردیه

کاشکی منم از این شوهرا گیرم بیاد

بینی عمل کرد-کل بدنش رو لیزر کرد-هرماه طب سوزنی-عمل لاغری کرد کلا در یک جمله داره عشق میکنه

من اینقدر رژیم های مختلف گرفتم که واقعا خسته شدم😢 ننی دونم چیکار کنم هر ورزشی هم که می کنم همین که ...

هعی منمممم

تازه من باید حتما برای بارداریم کم کنم 

خیلی بقیه مسخره میکنن 

خیلی بدم میاد نمیدونم غذای اونارو خوردیم یا جاشونو ت‌نگ کردیم خیلی بی ادبن😒

هعی منمممم تازه من باید حتما برای بارداریم کم کنم  خیلی بقیه مسخره میکنن  خیلی بدم میاد ...

والا 😑

هیچی ما هیچ کارشون نداشتیم فقط عذر می خوام شعور ندارن که بدونن چاقی ما دست خودمون نیس

من کلا خانوادم چاقن اما اینکه من به این وزن رسیدم عصبیه یه شوک بد و بزرگ بهم وارد شد بدنم ترکید

بعد از بچه دار شدن رفت عمل کرد اما به نظرم بعضی وقتا چاقیه که جلوی بارداری رو میگیره لاغر بشه درست ...

آره چاقی که هم هورمونا رو بهم می ریزه هم مانع بارداریه اما می خوام بدونم بعد عمل مشکلی برای بارداری پیش نمیاد؟ 

والا 😑 هیچی ما هیچ کارشون نداشتیم فقط عذر می خوام شعور ندارن که بدونن چاقی ما دست خودمون نیس م ...

منم وقتی عصبی میشم مثل چی شروع میکنم به خوردن و واقعا دست خودم نیست خیلی سخت کنترل کردن  😒