2777
2789
عنوان

آیا مشکلی دارد؟😐

94 بازدید | 9 پست

من نوجوونم و اضافه وزن دارم

خیلیییی مسخرم میکنن یا عذابم میدن

منم الان تو رژیمم تا الان حدود 5 کیلو کم کردم

69 کیلو ام الان با قد 160

ولی یه جاهایی میگن بده رژیم تو سن رشد

ولی من اصلا خودمو عذاب نمیدم هروقت دیدم گشنمه میخورم

حالا این مشکل ایجاد میکنه؟🤔

حالا از نظر قد کاری ندارم الانم متوسطه راحتم

فقط میخوام لاغر شم تا دیگه اعتماد به نفسم بیشتر از اینا لگد مال نشه😀

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

من قد صد و هفتاد وزن هفتاد هشتاد😆

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قد صد و هفتاد وزن هفتاد هشتاد😆

😀 کم کن 😀

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
اون چیزی که باید کم کنی تو غذات قند و چربیو کربوهیدراته که ربطی به رشد سالمت نداره  پروتیین و ...

او ایول باشه😀

عزیزم این مردم اگه بهترین هیکل رو هم داشته باشی بازم حرف میزنن پس به خرفشون اهمیت نده اما شاخص توده ی بدنیت رو نرمال کن چون برای سلامتی خودت و اعتماد به نفست خوبه 

رژیم اصولی استفاده کن و ورزش کن اگه نمیتونی باشگاه هم بری ایراد نداره از فیلم های اموزش ورزش استفاده کن یا اینکه یه برنامه ای هست به اسم کاهش وزن برای بانوان من شنیدم خیلی کمک کنندس 

عزیزم این مردم اگه بهترین هیکل رو هم داشته باشی بازم حرف میزنن پس به خرفشون اهمیت نده اما شاخص توده ...

آره واقعا چیزای خوبو نمیگن دقیقا زوم کردن تو بدا😒

آره خیلی ضرر داره واقعا😲

اگه رژیمت اصولی باشه تمام مواد معدنی و غذایی به طور کامل بهت میرسه چون حست حساسه حتما برو پیش یه دکت ...

مانکن رو نصب کردم و همیشه سعی میکنم همه چیو کنترل کنم تا نه کم باشه نه زیاد

😣 متخصص تغذیه نمیتونم برم متاسفانه🙁

مانکن رو نصب کردم و همیشه سعی میکنم همه چیو کنترل کنم تا نه کم باشه نه زیاد 😣 متخصص تغذیه نمیتونم ...

اگه میتونی از رژیم های اینترنتی استفاده که پولی هستن ولی اگه نمیتونی هم ایرادی نداره مثل من که خودم غذامو کنترل میکنم و ورزش میکتم شماهم اینکار و بکن