2777
2789
عنوان

خوشبحالش چ هيكلش خوبه...😓😞❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 124 پست
زدم وقتی دست تو باشه دست وقیح هم هست🤫🤪🤪🤪 عیب نداره نگاه کن حرص بخوری هیکل وانداممو من دلم خنک ش ...

😂😂😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وَووووووووووووو😃 عجب سرگذشتی🤧🤧🤧😂😂😂

ولی خب از رو نرفتم 

دوباره تو تاپیکامم نوشتم تو این جدیده 

ولی خواهش کردم پر بازدیدش نکنن

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

هیکلش به کنار چجوری با این کفشا راه میرن من با کتونی میرم بیرون شونصد بار پام پیچ میخوره  

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
ازروبرو# 😂😂🤣🤣😂😂😂😂

هرگزتسلیم# _نمیشم

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
رخ بنما😆

رخ نمایید استارتر دیگه اونم پست اول منو گذاشت😏😁🖐

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...