2777
2789
عنوان

خوشبحالش چ هيكلش خوبه...😓😞❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 124 پست
پس خوشتیپی مث خودم 😌😌😌⁦❤️⁩

بعله😘😔😂❤

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه يه عكس ديگم گزاشتي؟ همه ديدن الا اصل كاري يني استارتر كه من باشم😂 بزار بازم😁:(

ن بابا دوستان گفتن هیکلت معلوم نیس🤐🤐🤐

منم ی زن چاقرو گذاشتم😂😂😂😂

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237

خوش هيكلي😍👌

خوشا بحالت😔😁

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
چرا همه خوشتیپن الا من .خیلی هیکلم بده از خودم متنفرم بالاتنم خیلی خوبه ولی پایین تنه لاغر ومردنی 😭 ...

من برعكسم 

بالاتنم نسبتا لاغره پايين تنم يكم تپله 

خوبه كه پاهات باريكه😁😊

ن بابا دوستان گفتن هیکلت معلوم نیس🤐🤐🤐 منم ی زن چاقرو گذاشتم😂😂😂😂

واي😂😂😂😂

چرا ی ۱ ب ایدیت اضافه شده مگه ترکید دوباره😥 

تاپیک آشناییم با همسرمو تعریف کردم مجددا، رفت تو پر بازدیدا (داستان ازدواج عجیبم) 

منم گفتم شناسایی میشم، تاپیک زدم گزارش بزنین 

اینقد گزارشا زیاد شد ترکیدم😂

این بود زندگی... 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
مرسی😍😍😍 قبلا خیییلی کمر باریکتر بودم الان یکم شکم زدم...ولی باز بنسبت سن و دوتا زایمانم راضیم...

اره عاليه با اين اوصاف 

من مجردم و اين وضعمه اينده فك كنم منفجر بشم... :(😂

كاري نكن عكستو بفرستم براي وقيحااااا😂 حالا برو گزارش بزن😜😂

زدم وقتی دست تو باشه دست وقیح هم هست🤫🤪🤪🤪

عیب نداره نگاه کن حرص بخوری هیکل وانداممو من دلم خنک شه😆😆😆😆😆

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
😂😂😂

😆😆😆🤞

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...