2777
2789
عنوان

خوشبحالش چ هيكلش خوبه...😓😞❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 124 پست
پس خوشتیپی مث خودم 😌😌😌⁦❤️⁩

بعله😘😔😂❤

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه يه عكس ديگم گزاشتي؟ همه ديدن الا اصل كاري يني استارتر كه من باشم😂 بزار بازم😁:(

ن بابا دوستان گفتن هیکلت معلوم نیس🤐🤐🤐

منم ی زن چاقرو گذاشتم😂😂😂😂

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237

خوش هيكلي😍👌

خوشا بحالت😔😁

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
چرا همه خوشتیپن الا من .خیلی هیکلم بده از خودم متنفرم بالاتنم خیلی خوبه ولی پایین تنه لاغر ومردنی 😭 ...

من برعكسم 

بالاتنم نسبتا لاغره پايين تنم يكم تپله 

خوبه كه پاهات باريكه😁😊

ن بابا دوستان گفتن هیکلت معلوم نیس🤐🤐🤐 منم ی زن چاقرو گذاشتم😂😂😂😂

واي😂😂😂😂

چرا ی ۱ ب ایدیت اضافه شده مگه ترکید دوباره😥 

تاپیک آشناییم با همسرمو تعریف کردم مجددا، رفت تو پر بازدیدا (داستان ازدواج عجیبم) 

منم گفتم شناسایی میشم، تاپیک زدم گزارش بزنین 

اینقد گزارشا زیاد شد ترکیدم😂

این بود زندگی... 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
مرسی😍😍😍 قبلا خیییلی کمر باریکتر بودم الان یکم شکم زدم...ولی باز بنسبت سن و دوتا زایمانم راضیم...

اره عاليه با اين اوصاف 

من مجردم و اين وضعمه اينده فك كنم منفجر بشم... :(😂

كاري نكن عكستو بفرستم براي وقيحااااا😂 حالا برو گزارش بزن😜😂

زدم وقتی دست تو باشه دست وقیح هم هست🤫🤪🤪🤪

عیب نداره نگاه کن حرص بخوری هیکل وانداممو من دلم خنک شه😆😆😆😆😆

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
😂😂😂

😆😆😆🤞

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...