2777
2789
عنوان

توسل به امام جواد در روز چهارشنبه

528 بازدید | 8 پست

برای حاجت رواشدن در روز چهارشنبه بلافاصله بعد از خوندن نماز عصر بدون اینکه چیزی بگی ۲رکعت نماز مثل نماز صبح به نیت هدیه به امام جواد میخونی بعد از اینکه دورکعت رو خوندی ۱۴۶ مرتبه نه یه دونه کمتر نه بیشتر ذکر ماشاالله لاحول ولا قوه الا باالله رو میگی العلی العظیم رو دیگه نمیخواد بگی .بعدش حاجتت رو میگی انشاالله که حاجت روا شین .میگن خیلیا نتیجه گرفتن .

وخدایی که به شدت کافیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا میدونی که به همه ائمه متوسل شدم و همه دست رد زدن. یعنی یه نفر بین این همه عزیز پیدا نشد دلش ب ...

دست رد نزدن‌که ..حتما به صلاحت نبوده یا اینکه الان وقتش نرسیده😊.توکلت به خدا باشه و هیچوقت ناامید نشو.

حاجت روا بشی ان شاءالله

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
ای خدا میدونی که به همه ائمه متوسل شدم و همه دست رد زدن. یعنی یه نفر بین این همه عزیز پیدا نشد دلش ب ...

خدا به وقتش نقششو بازی میکنه 

دلتو بسپار به خودش

ای بلای تو به جانم،که تو جانی و جهانی❤️🧿
دوستان خیلی ناامید شدم. درگیر یه موضوع کاری ام. منتظر یه امضای تایید. واقعآ بریدم دیگه. تورو خداااا ...

ان شاءالله مشکلت حل بشه به زودی 

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊