دهه هشتادیم. ولی حسه یه پیرزن 50 ساله رو دارم بیشتر مواقع.
گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
بخدا. تازه 15 سالمه. ولی اصلااا حسه زندگی ندارم. میگم خدا زودتر مرگ ما رو برسون. الکی تو دنیا موندیم. یکی دوسال پیش عینهو بچه ها پر انرژی بودم. جدیدا اینجوری شدم
گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
چت شده محدثه خدانکنه عزیز دلم 🥺🥺 تو عشق منی 😘😘😘 نبینم افسرده باشی 💋
😂 قربونت. به هرکی اعتماد کردم یجوری منو شکست. بخدا من تازه اوله بچگیمه.
من که اصن چرک لا انگشتتم. نشوریم😂💔
فداتم لنتی
شادی ازمون گرفته شده لعنت به این روزگار تموم بلاها مث برق از زمین وزمون میباره خدایی دیگه اینجورشو ندیدیم یارو نمیتونه یکیو بغل کنه یا سلام کرونام شده غول ما که کم آوردیم