2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭😭کرم

318 بازدید | 40 پست

داشتم سیب میخوردم یهو وسطش ی کرم بزرگ دراومد از،ترسم گذاشتم زمین رفنم چنگال اوردم با اون سیب و بردارم دیدم تا بیام زود از،سیب اومده پایینو چقدرم درازه داره رو فرش راه میره نتونستم جیغ بزنم گفتم بزار کاغڋ بیارم بره رو اون ببرم توالت

تا کاغذو بیارم دیدم نیستتتتت

هرچی گشتم نبود😭😭😭😭😭من وحشت زدم 

دراز بود نکنه بره تو گوشمون؟

پرده گوشمونو سوراخ کنه؟هان؟😭😭😭

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

😣😣😣😣😣از کرونام بدتره

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب بدنش رو رو فرش از دست میده و میمیره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
🤣🤣🤣عزیزم نه مگه کشکه بره تو گوشتووون

اخه شنیدم کرم بره تک گوش پرده گوشو سوراخ میکنه حالا چی میشه چندش؟

کجا میرع؟😭

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

🤣🤣🤣عزیزم نه مگه کشکه بره تو گوشتووون

نگووو میره تو گوش 

از این سوسک بزرگا رفته بود تو گوش خواهرم درم نیومد تا خودش خشک شد مدتها بعد در اومد این خو دیگ کرمه 😐 نمیخوام استرس وارد کنم ولی مراقب باشن دیگ 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
آب بدنش رو رو فرش از دست میده و میمیره

مطمئنی؟

امیدوارم بمیره😤😤😤وای من متنفرم

ی جوری از وسط سیب اومد بیرون زهرترک شدم😩سرشو اورد بالا از،سیب ترسیدمممم

اخه شنیدم کرم بره تک گوش پرده گوشو سوراخ میکنه حالا چی میشه چندش؟ کجا میرع؟😭

نمیدونم‌والا بذار یه زنگ بزنم ببینم🤣🤣🤣🤣

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️